NYA BILAR FÖR SNABB LEVERANS

1. Välkommen till premiären av två fantastiska nyheter! Helelektriska Nissan Ariya och laddhybriden Mazda CX-60 har anlänt till Vasa. Premiumkvalitet och avancerad teknik. Boka en presentation och provkör!

2. Höstens hetaste erbjudanden från Autoliike Lähdemäki. Utnyttja märkesspecifika erbjudanden! Förmånliga vinterdäck, serviceavtal på köpet, billig finansiering och snabb leverans!

3. Helppodiili – ett enkelt sätt att skaffa ny bil. Läs mera om Helppoddili!

Opel

Välkommen på en Opel affär

  • Opel Crossland 160 års Edition – jubileumsmodell från 22 990 €
  • För köparen av en ny bil, vinterdäck till ett förmånligt pris på endast 990 € (Kampanjen är inte giltig för Crossland 160v Edition-modeller)
  • Modellspecifika erbjudanden Opel.fi

Opel är en av de ledande aktörerna inom bilindustrin. Företaget tillverkade ursprungligen symaskiner och cyklar innan man gick över till biltillverkning. Idag fokuserar Opel starkt på framtidens bilar, med utveckling av alternativ drivkraft som en integrerad del. I Opels filosofi ingår att tekniska innovationer görs tillgängliga för så många som möjligt. Opel anser att detta är bästa sättet att förändra världen.

BEKANTA DIG MED OPEL MODELLER

Nissan

Välkommen på en Nissan affär

Nissan är en pålitlig biltillverkare som erbjuder unika och innovativa bilar för daglig körning. Företaget grundades 1933 och är nu Japans tredje största biltillverkare. Nissan bilar har funnits i Finland sedan 1962.

BEKANTA DIG MED NISSAN MODELLER

Mazda

Välkommen på en Mazda affär

Mazda är en japansk biltillverkare som blivit synnerligen populär hos finländarna. Mazdas filosofi bygger på en unik koppling mellan föraren och bilen, och detta är grunden för Mazdas design. Detta samband kallas Jinba Ittai, och hänvisar till det sömlösa samarbetet mellan häst och ryttare. Jinba Ittai är standard på alla Mazda!

BEKANTA DIG MED MAZDA MODELLER

Peugeot

Välkommen på en Peugeot affär

Peugeot är en traditionell fordonstillverkare och bilmärke. Företaget grundades 1810. Det ikoniska Peugeot-lejonet har ändrat form, vilket framhäver Peugeot-märkets kattliknande och fascinerande utseende genom åren. Peugeot erbjuder ett brett utbud av fordon för alla behov och önskemål.

BEKANTA DIG MED PEUGEOT MODELLER