PEUGEOT 408 PROVKÖRNINGSTURNÉ I VASA 17-18.2

NYA PEUGEOT 408: OVÄNTAD FRÅN ALLA HÅLL

Nya Peugeot 408 presenterar en ny inspirerande fastback-design. Den senaste generationen Peugeot-i-Cockpit. Du har friheten att välja mellan bensinmotor eller plug-in hybrid.

PEUGEOT 408 PROVKÖRNINGSTURNÉ I VASA 17-18.2. BOKA PROVKÖRNING!

Opel

Välkommen på en Opel affär

Opel är en av de ledande aktörerna inom bilindustrin. Företaget tillverkade ursprungligen symaskiner och cyklar innan man gick över till biltillverkning. Idag fokuserar Opel starkt på framtidens bilar, med utveckling av alternativ drivkraft som en integrerad del. I Opels filosofi ingår att tekniska innovationer görs tillgängliga för så många som möjligt. Opel anser att detta är bästa sättet att förändra världen.

BEKANTA DIG MED OPEL MODELLER

Nissan

Välkommen på en Nissan affär

Nissan är en pålitlig biltillverkare som erbjuder unika och innovativa bilar för daglig körning. Företaget grundades 1933 och är nu Japans tredje största biltillverkare. Nissan bilar har funnits i Finland sedan 1962.

BEKANTA DIG MED NISSAN MODELLER

Mazda

Välkommen på en Mazda affär

  • Mazda CX-30 Optimum från 31900 € (+ leverans 600 €)
    • Allt du behöver som standard! Sommar- och vinterdäck med alufälgar, motor- och kupévärmare samt metallfärg ingår i priset.
  • Nya CX-60 på premiär och för provkörning LÄS MERA
  • Modellspecifika erbjudanden Mazda.fi

Mazda är en japansk biltillverkare som blivit synnerligen populär hos finländarna. Mazdas filosofi bygger på en unik koppling mellan föraren och bilen, och detta är grunden för Mazdas design. Detta samband kallas Jinba Ittai, och hänvisar till det sömlösa samarbetet mellan häst och ryttare. Jinba Ittai är standard på alla Mazda!

BEKANTA DIG MED MAZDA MODELLER

Peugeot

Välkommen på en Peugeot affär

  • SPECIAL PARTI BILAR MED TOPPEN KAMPANJ – FÖRMÅN ÄVEN 4220 €
    • E-208, 208, 2008 och 3008 Limited -modeller i kraft till begränsat parti
  • Peugeot 408 provkörnings turné i Vasa 17-18.2 – boka din provkörning
  • Modellspecifika erbjudanden Peugeot.fi

Peugeot är en traditionell fordonstillverkare och bilmärke. Företaget grundades 1810. Det ikoniska Peugeot-lejonet har ändrat form, vilket framhäver Peugeot-märkets kattliknande och fascinerande utseende genom åren. Peugeot erbjuder ett brett utbud av fordon för alla behov och önskemål.

BEKANTA DIG MED PEUGEOT MODELLER