AUTOLIIKE LÄHDEMÄKI HELPPODIILI

Ett enkelt sätt att skaffa ny bil!

En ny bil för eget bruk i 2-3 år. Körsträckan kan väljas efter dina behov från 10 000 till 30 000 km/år. I kontraktet ingår sommar och vinterdäck, service och en ersättningsbil vid service.

Efter kontraktet kan du lämna tillbaka bilen, lösa in den till dig själv eller byta den mot en ny. Vi köper din begagnade bil – du kan använda köpesumman som handpenning för en ny bil eller ta pengarna för eget bruk.

Läs mera om Helppoddili!

Nissan

Välkommen på en Nissan affär

Nissan är en pålitlig biltillverkare som erbjuder unika och innovativa bilar för daglig körning. Företaget grundades 1933 och är nu Japans tredje största biltillverkare. Nissan bilar har funnits i Finland sedan 1962.

BEKANTA DIG MED NISSAN MODELLER

Opel

Välkommen och bekanta er med nya Opel Grandland laddhybrid.

Välkommen på en Opel affär

Opel är en av de ledande aktörerna inom bilindustrin. Företaget tillverkade ursprungligen symaskiner och cyklar innan man gick över till biltillverkning. Idag fokuserar Opel starkt på framtidens bilar, med utveckling av alternativ drivkraft som en integrerad del. I Opels filosofi ingår att tekniska innovationer görs tillgängliga för så många som möjligt. Opel anser att detta är bästa sättet att förändra världen.

BEKANTA DIG MED OPEL MODELLER

Mazda

Välkommen på en Mazda affär

Mazda är en japansk biltillverkare som blivit synnerligen populär hos finländarna. Mazdas filosofi bygger på en unik koppling mellan föraren och bilen, och detta är grunden för Mazdas design. Detta samband kallas Jinba Ittai, och hänvisar till det sömlösa samarbetet mellan häst och ryttare. Jinba Ittai är standard på alla Mazda!

BEKANTA DIG MED MAZDA MODELLER

Peugeot

Bilaffär Lähdemäki är ny Peugeot-återförsäljare. Bilförsäljning, märkesservice och reservdelar – alla tjänster från oss.

Välkommen på en Peugeot affär

Peugeot är en traditionell fordonstillverkare och bilmärke. Företaget grundades 1810. Det ikoniska Peugeot-lejonet har ändrat form, vilket framhäver Peugeot-märkets kattliknande och fascinerande utseende genom åren. Peugeot erbjuder ett brett utbud av fordon för alla behov och önskemål.

BEKANTA DIG MED PEUGEOT MODELLER