Nya bilar med snabb leverans

Letar du efter en ny bil? Det finns något för varje förare i Autoliike Lähdemäkis utbud. Dra även nytta av märkesspecifika erbjudanden och prisvärd finansiering.

Bilar för många behov

I vårt urval av nya bilar finns det alternativ från mindre bilar till rymliga stadsjeepar och från bensinbilar till helt eldrivna bilar. Vi säljer märkena Opel, Nissan, Mazda och Peugeot, se mer nedan!

Du kan betala din nya bil med avbetalningsfinansiering – vi tar hand om att ansöka om finansiering åt dig! Vi erbjuder också ett Helppodiili -privatleasing, vilket ger trygghet vid körning.

Vår bilförsäljning har öppet på vardagar 9-18 och på lördagar 10-14. Du kan ringa 06 3183 500 eller chatta med säljaren.

Opel

Välkommen att handla

Opel är en av de ledande aktörerna inom bilindustrin. Företaget tillverkade ursprungligen symaskiner och cyklar innan man gick över till biltillverkning. Idag fokuserar Opel starkt på framtidens bilar, med utveckling av alternativ drivkraft som en integrerad del. I Opels filosofi ingår att tekniska innovationer görs tillgängliga för så många som möjligt. Opel anser att detta är bästa sättet att förändra världen.

BEKANTA DIG MED OPEL MODELLER

Nissan

Välkommen att handla

 • Nissan Qashqai, X-Trail, Juke och LEAF med kampanjpris och förmånlig 0,49 % ränta.
 • Tex. Nissan Qashqai MHEV 140 6M/T Acenta 29990 € eller med 0,49 % ränta (+avgifter) från 279 €/mån.
 • Tex. LEAF 39 kWh från 29990 € eller med 0,49 % ränta (+avgifter) från 279 €/mån.
 • Nissan ARIYA -modeller nu med uppdaterade priser – från 42900 €!
 • Modellspecifika erbjudanden Nissan.fi

Nissan är en pålitlig biltillverkare som erbjuder unika och innovativa bilar för daglig körning. Företaget grundades 1933 och är nu Japans tredje största biltillverkare. Nissan bilar har funnits i Finland sedan 1962.

BEKANTA DIG MED NISSAN MODELLER

Mazda

Välkommen att handla

 • Hela Mazda-sortimentet med 0 % ränta + kostnader.
 • Nu till Mazda6 och CX-modeller OPTIMUM-vinterdäck- och värmepaket på köpet. Med Optimum modeller kan du använda 0,99 % (+kostnader) finansiering.
 • Modellspecifika erbjudanden Mazda.fi

Mazda är en japansk biltillverkare som blivit synnerligen populär hos finländarna. Mazdas filosofi bygger på en unik koppling mellan föraren och bilen, och detta är grunden för Mazdas design. Detta samband kallas Jinba Ittai, och hänvisar till det sömlösa samarbetet mellan häst och ryttare. Jinba Ittai är standard på alla Mazda!

BEKANTA DIG MED MAZDA MODELLER

Peugeot

Välkommen att handla

 • Förmånligare priser och billig fast ränta!
  • Lyxig och prisvärd familjekombi Peugeot 308 SW Edition -kampanjmodell från 279 €/månad eller 33 990 €.
  • Den imponerande fastback Peugeot 408 med nya låga priser från 299 €/månad eller 36 990 €.
 • Nya Peugeot 3008, vinnare av designpriset Red Dot, finns redan i förköp i Finland från 38 950 € som en ekonomisk hybrid, och E-3008 helt elbil är tillgänglig för 49 390 €. Demonstrationsbilar kommer i maj.
 • Modellspecifika erbjudanden Peugeot.fi

Peugeot är en traditionell fordonstillverkare och bilmärke. Företaget grundades 1810. Det ikoniska Peugeot-lejonet har ändrat form, vilket framhäver Peugeot-märkets kattliknande och fascinerande utseende genom åren. Peugeot erbjuder ett brett utbud av fordon för alla behov och önskemål.

BEKANTA DIG MED PEUGEOT MODELLER