MERKKIHUOLTO

Verkon keskustelupalstoilla törmää usein kysymykseen, kannattaako merkkihuolto? Pohjimmiltaan kysymys juontaa juurensa olettamaan merkkihuollon kalliimmasta hinnasta. Todellisuudessa meillä Autoliike Lähdemäellä halvin huolto-ohjelman mukainen määräaikaishuolto maksaa vain 99 €. Näin ollen merkkihuoltoa voi aina pitää kannattavana, koska kilpailukykyisen hinnastomme lisäksi autosi huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti, sen takuu säilyy ja jälleenmyyntiarvo pysyy korkeana. Lähdemäen Autoliike tarjoaa merkkihuoltoa seuraaville merkeille: Opel, Nissan, Mazda, Peugeot, Citroën ja Saab.

Merkkihuolto Vaasa, Autoliike Lähdemäki

Opel

Virallisena Opelin jälleenmyyjänä olemme luonnollisesti myös kumppanisi Opelisi huollossa, koska tunnemme autosi läpikotaisin. Tarjoamme esimerkiksi Opel FLEXCARE palveluita, pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla huollon tarjouksista, sekä autamme sinua mielellämme MyOpel –sovelluksen ja muiden palveluiden kanssa. Tuo siis Opelisi Autoliike Lähdemäen merkkikohtaisesti koulutetun huoltohenkilökunnan hoivaan varmistaaksesi huolettomat ajokilometrit.

Nissan

Valtuutettu Nissan-merkkihuoltomme ja hyväksytyt Nissan-mekaanikkomme takaavat mielenrauhan vakiovarusteeksi autoosi. Esimerkiksi kun teet kanssamme Nissan huoltosopimuksen, tiedät tulevien huoltojesi hinnan etukäteen ja voit ostaa 3, 4 tai 5 huollon kokonaisuudet. Sopimuksen ollessa autokohtainen, se on siirrettävissä. Mikäli siis päädyt myymään Nissanisi, voit tarjota uudelle ostajalle huoltosopimuksen tuottaman mielenrauhan kaupanpäälle. Nissan tarjoaa myös kaikille uusille henkilöautoille kattavan takuun, sekä Nissan Assistance –tiepalvelun 3 vuodeksi. Tuo siis Nissanisi huollettavaksi Autoliike Lähdemäelle, niin matkasi jatkuu huolettomasti niin nyt, kuin jatkossakin.

Saab

Vaikka uusia Saab-autoja ei enää valmistetakaan, eivät nämä luotettavat ruotsalaiset ajoneuvot vielä pitkään poistu suomalaisesta tieliikenteestä. Autoliike Lähdemäellä kannamme osaltamme asiaan myös kortemme kekoon, koska olemmekin valtuutettu Saab merkkihuolto. Varmista siis kanssamme Saabisi pitkä käyttöikä tuomalla autosi koulutettuun Saab-merkkihuoltoomme Vaasassa.

Varaa huoltoaika

Syötä autosi rekisterinumero ja varaa sinulle sopivin huoltoaika.

Syötä rekisterinumero
Huollon varaus