Nya Mazda modeller

Bekanta dig med vårt urval av nya Mazda och hitta din egen.

MAZDA 3

Den rikliga standardutrustningen inkluderar automatisk växellåda och i priset ingår dessutom ett vinterpaket och metallfärg!

Vinterpaketet innehåller vinterdäck med Mazdas originalfälgar i aluminium, samt motor- och kupévärmare färdigt installerade.

Mazda 3 har vunnit utmärkelsen World Car Design of the Year 2020.

Detta är ett erkännande av innovativ och gränsöverskridande design. Den vinnande designen återspeglas i de minimalistiskt snygga och eleganta linjerna, liksom även i interiördetaljerna färdigställda av Takumi-artesaner.

Förutom design fokuserar nya Mazda 3 också på körkomfort och kabinupplevelse. Mazda 3 är alltså en fröjd för ögat, samt en bil som är bekväm att köra och åka i.

Boka en provkörning och kom och upplev äkta Mazda körglädje!

Boka en provkörning

MAZDA CX-30

Mazda CX-30 Skyactiv-X Vision Plus AWD AT från 39 990 €!

Det är dags att göra drömmar till verklighet NU. Vi erbjuder den toppmoderna Mazda CX-30 Skyactiv-X Vision Plus AWD AT SUV till ett särskilt lågt pris – plus att du får ett vinterpaket gratis som tack för ett bra val. Begränsad parti endast för de snabbaste! Boka en provkörning och upplev överlägsen komfort och körglädje själv.

Mazda CX-30 är en CITYSUV och innehåller allt du behöver för att komma vart du vill.

Det är elegant vacker och djärvt utrustad. Den är tillräckligt liten för stadskörning, men samtidigt tillräckligt stor inuti för landsvägskörning.

CX-30 är en mycket säker bil, vilket framgår av ett exceptionellt 99% resultat i NCAP:s krocktest.

Boka en provkörning

MAZDA 6

Mazda 6 hade en strävan att skapa den mest kompletta Sedanen någonsin. Den prisbelönta Kodo-designen, Takumi-hantverkartraditionen som överförs från en generation till nästa och tekniken som utvecklats under 100 år, garanterar en högkvalitativ körupplevelse till ett överkomligt pris.

Du måste uppleva nya Mazda 6 själv, så boka din testkörning direkt!

Boka en provkörning

MAZDA CX-3

Ett parti Mazda CX-3 modeller nu 21 990 €.

Sitt dig i sätet på CX-3 och upplev vad en förarcentrerad kabin betyder. Den är utformad för att utöka ditt synfält till landskapet runt omkring dig. Detaljerna i CX-3 gör att bilen känns som ett andra hem – ja ajamisen toiselta luonnoltasi.

Mazda CX-3 är en kompakt SUV. Bränsleeffektiviteten säkerställs av ett cylinderstödsystem, som är standard på manuella CX-3s.

Boka en provkörning

MAZDA MX-30

Super erbjudande: Mazda MX-30 nu endast 29 990 € med statens stöd för elbilar!

Låt oss presentera din nya andra bil – som dock kan stjäla kronan från din nummer 1 bil. Mazda MX-30 ger dig framtiden när den är mest elektronisk. Förstklassig körglädje, mer miljövänliga kilometer och japanskt formspråk, harmoni och obeveklighet – allt du kan kräva av Mazda.

Helt ny, helt elektrisk, helt och hållet Mazda.

Boka en provkörning

MAZDA CX-5

2022 Mazda CX-5: en mer sofistikerad nyhet med distinkta modellalternativ.

En väsentligt renoverad version av Mazdas snygga, rymliga och dynamiska CX-5 SUV kommer att säljas i Europa i början av nästa år. Mazda CX-5 2022 kommer att introducera ett urval av Mi-Drive-körlägen, förbättrad kördynamik, förnyade former och utökade säkerhetsfunktioner.

Boka en provkörning

MAZDA MX-5

Den legendariska Mazda MX-5 återvänder, och erövrar ditt hjärta. Den har förbättrats för att vara lättare, smidigare och mer lättstyrd än en roadster. Det är en spännande tolkning av Jinba Ittais formella karaktär – det får dig att önska att resan fortsätter ännu längre.

Mazda 5 har vunnit otaliga priser under sin 31-åriga roadster-klass maktperiod. Principen ”Mer kraft, mindre vikt”, Kodo-design och körkomfort, inspirerar förare och juryer runt om i världen.

Boka en provkörning

MAZDA 2

Mazda 2 M Hybrid är på samma gång en smidig och elegant bil som utstrålar elegans. Skapad enligt Mazdas Kodo-filosofi, finns det förbättringar i alla riktningar:

1. Förbättrade säkerhetsfunktioner i-Activsense ger ökad körsäkerhet

2. Omgjorda bekväma säten minskar känslan av belastning

3. Vår Skyactiv fordonsarkitektur harmoniserar däck och säten för en förstklassig körupplevelse

4. Förbättrad bränsleekonomi med hybrid

Boka en provkörning och kom och upplev Kodo-harmoni själv!

Boka en provkörning