Mazda

Välkommen på en Mazda affär

Förmånlig finansiering – ränta 0 % + kostnader

Vinterdäck med original Mazda-fälgar endast 399 €

Modellspecifika erbjudanden Mazda.fi

Mazda är en japansk biltillverkare som blivit synnerligen populär hos finländarna. Mazdas filosofi bygger på en unik koppling mellan föraren och bilen, och detta är grunden för Mazdas design. Detta samband kallas Jinba Ittai, och hänvisar till det sömlösa samarbetet mellan häst och ryttare. Jinba Ittai är standard på alla Mazda! Mazda.fi

MAZDA 2

Är du redo att uppleva något nytt? Mazda2-hybriden kommer snart.

Nya Mazda2 Hybrid är den perfekta resesällskapet för den miljömedvetna stadsbor utan att behöva ändra körvanor. Tack vare toppmodern hybridteknik gör Mazda2 Hybrid en del av resan utsläppsfri med el, samtidigt som bensinmotorn alltid är redo att köra när du behöver mer kraft eller räckvidd.

Utan att behöva ladda batteriet kan du köra Mazda med en ny hybrid precis som en vanlig bensinbil, och ändå njuta av fördelarna med en elmotor.

Mazda2 Hybrid kombinerar en 1,5-liters trecylindrig bensinmotor med en 59 kW elmotor för att producera 85 kW / 116 hk. Bränsleekonomi (WLTP) 3,8-4,0 l/100 km och CO2-utsläpp 87-93 g/km.

Boka en provkörning

MAZDA 3

Den rikliga standardutrustningen inkluderar automatisk växellåda och i priset ingår dessutom ett vinterpaket och metallfärg!

Vinterpaketet innehåller vinterdäck med Mazdas originalfälgar i aluminium, samt motor- och kupévärmare färdigt installerade.

Mazda 3 har vunnit utmärkelsen World Car Design of the Year 2020.

Detta är ett erkännande av innovativ och gränsöverskridande design. Den vinnande designen återspeglas i de minimalistiskt snygga och eleganta linjerna, liksom även i interiördetaljerna färdigställda av Takumi-artesaner.

Förutom design fokuserar nya Mazda 3 också på körkomfort och kabinupplevelse. Mazda 3 är alltså en fröjd för ögat, samt en bil som är bekväm att köra och åka i.

Boka en provkörning och kom och upplev äkta Mazda körglädje!

Boka en provkörning

MAZDA CX-30

Det är dags att göra drömmar till verklighet NU. Boka en provkörning och upplev överlägsen komfort och körglädje själv.

Mazda CX-30 är en CITYSUV och innehåller allt du behöver för att komma vart du vill. Det är elegant vacker och djärvt utrustad. Den är tillräckligt liten för stadskörning, men samtidigt tillräckligt stor inuti för landsvägskörning.

CX-30 är en mycket säker bil, vilket framgår av ett exceptionellt 99% resultat i NCAP:s krocktest.

Boka en provkörning

MAZDA 6

Mazda 6 hade en strävan att skapa den mest kompletta Sedanen någonsin. Den prisbelönta Kodo-designen, Takumi-hantverkartraditionen som överförs från en generation till nästa och tekniken som utvecklats under 100 år, garanterar en högkvalitativ körupplevelse till ett överkomligt pris.

Du måste uppleva nya Mazda 6 själv, så boka din testkörning direkt!

Boka en provkörning

MAZDA CX-3

Sitt dig i sätet på CX-3 och upplev vad en förarcentrerad kabin betyder. Den är utformad för att utöka ditt synfält till landskapet runt omkring dig. Detaljerna i CX-3 gör att bilen känns som ett andra hem – ja ajamisen toiselta luonnoltasi.

Mazda CX-3 är en kompakt SUV. Bränsleeffektiviteten säkerställs av ett cylinderstödsystem, som är standard på manuella CX-3s.

Boka en provkörning

MAZDA MX-30

Låt oss presentera din nya andra bil – som dock kan stjäla kronan från din nummer 1 bil. Mazda MX-30 ger dig framtiden när den är mest elektronisk. Förstklassig körglädje, mer miljövänliga kilometer och japanskt formspråk, harmoni och obeveklighet – allt du kan kräva av Mazda.

Helt ny, helt elektrisk, helt och hållet Mazda.

Boka en provkörning

MAZDA CX-5

2022 Mazda CX-5: en mer sofistikerad nyhet med distinkta modellalternativ.

En väsentligt renoverad version av Mazdas snygga, rymliga och dynamiska CX-5 SUV kommer att säljas i Europa i början av nästa år. Mazda CX-5 2022 kommer att introducera ett urval av Mi-Drive-körlägen, förbättrad kördynamik, förnyade former och utökade säkerhetsfunktioner.

Boka en provkörning

MAZDA MX-5

Den legendariska Mazda MX-5 återvänder, och erövrar ditt hjärta. Den har förbättrats för att vara lättare, smidigare och mer lättstyrd än en roadster. Det är en spännande tolkning av Jinba Ittais formella karaktär – det får dig att önska att resan fortsätter ännu längre.

Mazda 5 har vunnit otaliga priser under sin 31-åriga roadster-klass maktperiod. Principen ”Mer kraft, mindre vikt”, Kodo-design och körkomfort, inspirerar förare och juryer runt om i världen.

Boka en provkörning