Uudet Mazdat

Tutustu Mazda valikoimaamme ja varaa omasi.

MAZDA 3

Mazda 3 on voitanut 2020 World Car Design Of The Year – palkinnon.

Se on tunnustus innovatiivisesta ja rajoja rikkovasta muotoilusta. Voittava design näkyy minimalistisen sulavissa kokonaislinjoissa, kuin myös Takumi-artesaanien viimeistelemissä sisustuksen yksityiskohdissa.

Uudessa Mazda 3 on panostettu designin lisäksi myös ajomukavuuteen ja matkustamokokemukseen. Mazda 3 siis hivelee silmää ja on auto, jonka ratissa ja kyydissä viihtyy.

Varaa koeajo ja tule kokemaan ajonautinto!

Varaa koeajo

MAZDA CX-30

Mazda CX-30 Skyactiv-X Vision Plus AWD AT alk. 39 990 €!

Aika unelmien toteuttamiselle koittaa NYT. Tarjoamme huippuvarustellun Mazda CX-30 Skyactiv-X Vision Plus AWD AT -citymaasturin erityisen edullisesti – lisäksi saat talvipaketin veloituksetta kiitokseksi hyvästä valinnasta. Rajoitettu erä vain nopeimmille! Varaa koeajo ja koe ylivoimainen mukavuus ja ajonautinto itse.

Mazda CX-30 on citymaasturi, missä on kaikki mitä tarvitset päästäksesi minne ikinä haluatkin.

Se on sulavan kaunis ja rohkean ryhdikäs. Se on riittävän pieni kaupungilla pyörähtämiseen, mutta sisältä riittävän iso, kun jätät kaupungin taakse.

CX-30 on erittäin turvallinen auto, mistä kertoo poikkeuksellinen 99% tulos NCAP -törmäystestissä.

Varaa koeajo

MAZDA 6

Mazda 6 on pyrkimys luoda kaikkien aikojen täydellisin sedan. Palkittu Kodo-muotoilu, sukupolvelta toiselle siirtynyt Takumi-käsityöläisperinne ja 100 vuotta kehitetty teknologia varmistavat huippuluokan ajokokemuksen kohtuuhintaan.

Uusi Mazda 6 täytyy kokea itse, varaa siis heti koeajosi!

Varaa koeajo

MAZDA CX-3

Erä Mazda CX-3 malleja alk. 21 990 €!

Istu CX-3:n istuimelle ja koe, mitä tarkoittaa kuljettajakeskeinen ohjaamo. Se on suunniteltu laajentamaan näkökenttääsi ympäröivään maailmaan. CX-3:n yksityiskohdat saavat auton tuntumaan kuin toiselta kodiltasi – ja ajamisen toiselta luonnoltasi.

Mazda CX-3 on pienikokoinen SUV. Polttoainetehokkuus varmistetaan sylinterien lepuutusjärjestelmällä, mikä on manuaalivaiheisten CX-3:n vakiovaruste.

Varaa koeajo

MAZDA MX-30

Supertarjous: Mazda MX-30 nyt valtion hankintatuella vain 29 990 €!

Saammeko esitellä uuden kakkosautosi – joka tosin saattaa kaapata kruunun luottoautoltasi. Mazda MX-30 tuo eteesi tulevaisuuden sähköisimmillään. Ensiluokkaista ajonautintoa, ympäristöystävällisempiä kilometrejä sekä japanilaista muotokieltä, harmoniaa ja periksiantamattomuutta – kaikkea mitä voit Mazdalta vaatia.

Täysin uusi, täysin sähkökäyttöinen, täysin Mazda.

Varaa koeajo

MAZDA CX-5

2022 Mazda CX-5: hienostuneempi uutuus erottuvilla mallivaihtoehdoilla.

Huomattavasti uudistunut versio Mazdan tyylikkäästä, tilavasta ja dynaamisesta CX-5 -katumaasturista tulee myyntiin Euroopassa ensi vuoden alussa. Vuoden 2022 Mazda CX-5 esittelee Mi-Drive-ajotilan valinnan, parannettua ajodynamiikaa, uudistetut muodot, sekä laajennetut turvallisuusominaisuudet.

Varaa koeajo

MAZDA MX-5

Legendaarinen Mazda MX-5 palaa ja valloittaa sydämesi. Sitä on paranneltu kevytrakenteisemmaksi, ketterämmäksi ja ohjautumaan kuin roadster. Se on riemastuttava tulkinta Jinba Ittai muotokielestä – saa sinut toivomaan matkan jatkuvan vähän pidempään.

Mazda 5 on voittanut lukemattomia palkintoja 31 vuotisen roadster-luokan valtakautensa aikana. ”Enemmän tehoa, vähemmän painoa” -periaate, Kodo-muotoilu ja ajomukavuus innostaa kuljettajia ja tuomaristoa ympäri maailman.

Varaa koeajo

MAZDA 2

Mazda 2 M Hybrid on samaan aikaan ketterä ja tyylikäs auto, joka henkii eleganssia. Mazdan Kodo-filosofian mukaan tehty luomus sisältää parannuksia joka suunnasta:

1. Parannellut i-Activsense turvallisuusominaisuudet tuovat ajamiseen lisää varmuutta
2. Uudelleen suunnitellut mukavat istuimet vähentävät rasituksen tunnetta
3. Skyactiv-ajoneuvoarkkitehtuurimme harmonisoi renkaat ja istuimet, jonka ansiosta ajokokemus virittyy huippuunsa
4. Hybridin avulla parannettu polttoainetalous

Varaa koeajo ja tule kokemaan Kodo-harmonia itse!

Varaa koeajo