Mazda

Tervetuloa Mazda kaupoille

Mallikohtaiset tarjoukset Mazda.fi

Mazda on suomalaisten suosiossa oleva japanilaisten laatuautojen valmistaja. Sen filosofia perustuu kuljettajan ja auton ainutlaatuiseen yhteyteen, joka on Mazdojen suunnittelun perustana. Tätä yhteyttä kutsutaan nimellä Jinba Ittai, jolla viitataan hevosen ja ratsastajan saumattomaan yhteistyöhön. Jinba Ittai on jokaisessa Mazdassa vakiovarusteena! Mazda.fi

UUSI MAZDA CX-60 LATAUSHYBRIDI

Upeampi kuin uskot!

Tervetuloa tutustumaan kaikkien aikojen tehokkaimpaan ja edistyneimpään Mazda-malliin. Varaa esittely ja koe CX-60 ensimmäisten joukossa! LUE LISÄÄ

Täysin uusi Mazda CX-60 kantaa mukanaan Mazdan yli 100 vuoden perintöä: suurenmoinen sisätilojen ja ulkoasun muotoilu, japanilainen käsityötaito ja uudet teknologiat – kaikki keskittyy fantastisen kokemuksen tarjoamiseen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. CX-60, kuten kaikki Mazdan ajoneuvot, on suurenmoinen ajettava – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautittava.

Varaa koeajo

MAZDA 2

Mazda2 hybrid on täällä.

Uusi Mazda2 Hybrid on ympäristötietoisen kaupunkilaisen täydellinen matkakumppani, joka ei edellytä ajotottumuksien muuttamista. Nykyaikaisen hybriditeknologian ansiosta Mazda2 Hybridillä osa matkasta taittuu päästöttömästi sähköllä, kun taas bensiinimoottori on aina valmiina astumaan palvelukseen, kun tarvitset lisää tehoa tai toimintamatkaa.

Koska akkua ei tarvitse ladata, voit ajaa Mazdan uudella hybridillä aivan kuten tavanomaisella bensiiniautolla, ja silti nauttia sähkömoottorin tuomista eduista.

Mazda2 Hybridissä yhdistyvät 1,5-litrainen kolmisylinterinen bensiinimoottori ja 59 kW:n sähkömoottori, jotka yhdessä tuottavat 85 kW / 116 hv. Polttoainetaloudellisuus (WLTP) 3,8–4,0 l / 100 km ja CO2-päästöt 87–93 g/km.

Varaa koeajo

MAZDA 3

Mazda 3 on voitanut World Car Design Of The Year – palkinnon.

Se on tunnustus innovatiivisesta ja rajoja rikkovasta muotoilusta. Voittava design näkyy minimalistisen sulavissa kokonaislinjoissa, kuin myös Takumi-artesaanien viimeistelemissä sisustuksen yksityiskohdissa.

Uudessa Mazda 3 on panostettu designin lisäksi myös ajomukavuuteen ja matkustamokokemukseen. Mazda 3 siis hivelee silmää ja on auto, jonka ratissa ja kyydissä viihtyy.

Varaa koeajo ja tule kokemaan ajonautinto!

Varaa koeajo

MAZDA CX-30

Aika unelmien toteuttamiselle koittaa NYT. Varaa koeajo ja koe ylivoimainen mukavuus ja ajonautinto itse.

Mazda CX-30 on citymaasturi, missä on kaikki mitä tarvitset päästäksesi minne ikinä haluatkin.

Se on sulavan kaunis ja rohkean ryhdikäs. Se on riittävän pieni kaupungilla pyörähtämiseen, mutta sisältä riittävän iso, kun jätät kaupungin taakse.

CX-30 on erittäin turvallinen auto, mistä kertoo poikkeuksellinen 99% tulos NCAP -törmäystestissä.

Varaa koeajo

MAZDA 6

Mazda 6 on pyrkimys luoda kaikkien aikojen täydellisin sedan. Palkittu Kodo-muotoilu, sukupolvelta toiselle siirtynyt Takumi-käsityöläisperinne ja 100 vuotta kehitetty teknologia varmistavat huippuluokan ajokokemuksen kohtuuhintaan.

Uusi Mazda 6 täytyy kokea itse, varaa siis heti koeajosi!

Varaa koeajo

MAZDA MX-30

Saammeko esitellä uuden kakkosautosi – joka tosin saattaa kaapata kruunun luottoautoltasi. Mazda MX-30 tuo eteesi tulevaisuuden sähköisimmillään. Ensiluokkaista ajonautintoa, ympäristöystävällisempiä kilometrejä sekä japanilaista muotokieltä, harmoniaa ja periksiantamattomuutta – kaikkea mitä voit Mazdalta vaatia.

Täysin uusi, täysin sähkökäyttöinen, täysin Mazda.

Varaa koeajo

MAZDA CX-5

2022 Mazda CX-5: hienostuneempi uutuus erottuvilla mallivaihtoehdoilla.

Huomattavasti uudistunut versio Mazdan tyylikkäästä, tilavasta ja dynaamisesta CX-5 -katumaasturista tulee myyntiin Euroopassa ensi vuoden alussa. Vuoden 2022 Mazda CX-5 esittelee Mi-Drive-ajotilan valinnan, parannettua ajodynamiikaa, uudistetut muodot, sekä laajennetut turvallisuusominaisuudet.

Varaa koeajo

MAZDA MX-5

Legendaarinen Mazda MX-5 palaa ja valloittaa sydämesi. Sitä on paranneltu kevytrakenteisemmaksi, ketterämmäksi ja ohjautumaan kuin roadster. Se on riemastuttava tulkinta Jinba Ittai muotokielestä – saa sinut toivomaan matkan jatkuvan vähän pidempään.

Mazda 5 on voittanut lukemattomia palkintoja 31 vuotisen roadster-luokan valtakautensa aikana. ”Enemmän tehoa, vähemmän painoa” -periaate, Kodo-muotoilu ja ajomukavuus innostaa kuljettajia ja tuomaristoa ympäri maailman.

Varaa koeajo