Peugeot

Peugeot är en traditionell fordonstillverkare och bilmärke. Företaget grundades 1810. Det ikoniska Peugeot-lejonet har ändrat form, vilket framhäver Peugeot-märkets kattliknande och fascinerande utseende genom åren. Peugeot erbjuder ett brett utbud av fordon för alla behov och önskemål. Peugeot.fi

Välkommen på en Peugeot affär

Modellspecifika erbjudanden Peugeot.fi

PEUGEOTS NYA LOOK

Nya Peugeot 408 är en ny typ av bil: 408 är den första i sitt slag både i Peugeots historia och på hela marknaden.

NY PEUGEOT 408 I ETT NÖTTSKAL

 • En ny, oväntad modell i Peugeots kollektion, som är placerad i den övre änden av c-segmentet
 • Fastback-typ siluett och kaross
 • Total längd 4,69 meter / hjulbas 2,79 meter / baklucka 536 l
 • Finns som plug-in hybrid- och bensinmotor, en helt elektrisk version kommer senare
 • Förförsäljningen av Peugeot 408 startar hösten 2022 och de första bilarna kommer i början av 2023
Boka en provkörning

PEUGEOT 208 OCH E-208

Den djärva designen på nya PEUGEOT 208 och friheten att välja mellan; bensin, diesel eller helelektrisk motor. Nya PEUGEOT 208 är grym!

ATLETISK OCH SENSUELL I DESIGN

Det kraftfulla personliga utseendet på nya PEUGEOT 208 sätter på ögat vid första anblicken. Dess linjäritet i kombination med en lång motorhuv och sensuella former avslöjar en attraktiv sportig sida. Färgglada och fräscha karossfärger skiljer den nya 208:an i trafiken.

ELEKTRISK MOTOR

Elmotorn på 100 kW (136 hk) utvecklar ett vridmoment på 260 Nm, vilket säkerställer en tyst och bekväm körupplevelse. Med ett högkapacitetsbatteri på 50 kWh är räckvidden 340 km enligt WLTP-mätmetoden.

Boka en provkörning

HELT NYA PEUGEOT 308 OCH 308 HYBRID

Två karosser: dynamisk 308 och rymlig 308 SW.

En toppmodern nyhet, Peugeot 308 drar din uppmärksamhet med sin tilltalande, starka karaktär och dynamik. Njut av varje ögonblick med den nya i-Cockpit-hyttens innovativa och praktiska teknologier som kompletterar din körupplevelse. Den bästa kombinationen av effektivitet och prestanda säkerställer körkomfort, oavsett om du väljer en laddhybrid, bensin, eller diesel.

Den helt elektriska versionen kommer till Finland 2023.

Boka en provkörning

PEUGEOT 508 OCH 508 HYBRID

Två karossvarianter: Sedan och SW. Dessutom en specialmodell från PSE (Peugeot Sports Engineered) som erbjuder imponerande elektrisk fyrhjulsdrift!

Upptäck den nya premium PEUGEOT 508, en djärv bil med toppmodern teknik som erbjuder en intensiv körupplevelse oavsett om du väljer en bensinmotor, en dieselmotor eller en laddbar hybrid.

LADDHYBRID

För maximal prestanda kombinerar laddhybridteknologi:

 • PureTech bensinmotor, 132 kW / 180 hk
 • Elmotor 80 kW / 110 hk
 • Den nya 8-växlade e-EAT8-växellådan
Boka en provkörning

PEUGEOT 2008 OCH E-2008

Upptäck den toppmoderna PEUGEOT 2008 SUV, som erbjuder en ny typ av körupplevelse. Den är utrustad med den unika PEUGEOT i-Cockpit 3D-hytten och de senaste körhjälpmedlen. PEUGEOT 2008 SUV ger dig friheten att välja mellan tre kraftfulla kraftledningar: helelektrisk, bensin eller diesel.

Den eleganta PEUGEOT 2008 är övertygande i stil och har en rymlig interiör och utmärkt körbarhet. Med sin ökade markfrigång och proportionerliga proportioner översätter PEUGEOT 2008 ett nytt kapitel i PEUGEOTs historia.

KÖRUPPLEVELSE, att köra en 100 % elbil erbjuder en ny typ av körupplevelse:

 • 320 km driftavstånd (WLTP)
 • Smidig körning utan vibrationer
 • Kraftig acceleration tack vare motorns omedelbara vridmoment
 • Tyst motor
Boka en provkörning

PEUGEOT 3008 PCH 3008 HYBRID

Den yttre designen på den nya PEUGEOT 3008 SUV betonar dess övertygande karaktär, balans mellan kraft och mjukhet. Den iögonfallande nya bågelooken övertygar och stärker bilens personlighet. Det är inledningen av en ny modern och djärv era.

Laddhybrider

Den nya laddningsbara SUV-hybriden PEUGEOT 3008 finns tillgänglig i en fyrhjulsdriven HYBRID4-version (300 hk) som består av:

 • PureTech 147 kW / 200 hk bensinmotor
 • Två 80 kW / 110 hk elmotorer

Finns även som en framhjulsdriven 225 hk HYBRID-version med:

 • 132 kW / 180 hk PureTech-motor
 • Elmotor 80 kW / 110 hk

Den 100 % elektriska räckvidden för 13,2 kWh-traktionsbatteriet är 56-59 km – WLTP.

Boka en provkörning

PEUGEOT 5008

Utöka din vision av prålig stil. Den nya 7-sitsiga SUV:n PEUGEOT 5008 har förnyats med stil och mognad som kombinerar en balans mellan kraft och finish. Det nydesignade frontgrillen är nu ramlös. Strålkastarna är lätta att känna igen och stötfångaren är högt formad. Den dynamiska och sportiga karossdesignen kompletteras av kromdetaljer som fortsätter raden av strålkastare bak hela vägen till luftriktaren.

Den moderna, innovativa och ergonomiska PEUGEOT i-Cockpit-hytten förbättrar din körupplevelse. Den nya SUV:n PEUGEOT 5008 är utrustad med en kompakt ratt för förbättrad hantering, sju tryckknappar och en ny 10-tums HD-pekskärm och ett nytt, mycket anpassningsbart 12,3-tums instrumentkluster för att hålla föraren borta från vägen.

Boka en provkörning

PEUGEOT PARTNER OCH E-RIFTER

Tack vare Peugeot i-Cockpit erbjuder den nya generationen Peugeot Partner kvalitet, en unik körupplevelse och oöverträffad körkomfort i detta segment.

Den nya helelektriska Peugeot e-Rifter är solid och övertygande i stilen. Interiören i Rifter är modern, teknisk och exemplarisk i sin mångsidighet. Peugeot e-Rifter inbjuder dig att uppleva nya typer av upplevelser.

Boka en provkörning

PEUGEOT EXPERT OCH E-TRAVELLER

PEUGEOT Expert skåpbil har många bra funktioner för att göra ditt företag enklare och mer lyhörd. Du är fri att välja mellan en dieselmotor och en elmotor för att driva detta fordon.

PEUGEOT Expert har en modulär EMP2 (Efficient Modular Platform) som låter dig välja mellan en dieselmotor och en elmotor.

Nya PEUGEOT e-Expert drar fördel av den senaste tekniken som optimerar utrymmesutnyttjandet av EMP2-infrastrukturen, erbjuder lika mycket lastutrymme som förbränningsmotorversionerna och en lika bra körställning för föraren.

Den helt elektriska minivan PEUGEOT e-Traveler inbjuder dig till äventyrsfri och kompromisslös.

Boka en provkörning

PEUGEOT BOXER

Med Peugeot Boxer kommer du att upptäcka bilar som är ekonomiska och designade för att hålla som en lojal partner, oavsett ditt yrke.

Massor av olika kroppsstilar, olika storlekar och tillbehör. Peugeot Boxer anpassar sig till alla dina behov och erbjuder dig alla förstklassiga användbara funktioner du behöver.

Beroende på vald längd, höjd och version finns det 8 olika karossmodeller att välja mellan. Det finns 8 olika storlekar på bilinredningar mellan 8 och 17 m3 – den är därför en av de bästa i sin klass.

Boka en provkörning