Peugeot

Peugeot on perinteikäs ajoneuvovalmistaja ja automerkki. Yhtiö on perustettu vuonna 1810. Ikoninen Peugeot-leijona on muuttanut muotoaan korostaen kautta vuosien Peugeot-brändin kissamaista ja kiehtovaa ilmettä. Peugeot tarjoaa laajan ajoneuvovalikoiman kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin. Peugeot.fi

Tervetuloa Peugeot kaupoille

Mallikohtaiset tarjoukset Peugeot.fi

PEUGEOTIN UUSI ILME

Uusi Peugeot 408 on viettelevän uudenlainen auto: 408 on ensimmäinen laatuaan niin Peugeotin historiassa kuin koko markkinalla.

UUSI PEUGEOT 408 PÄHKINÄNKUORESSA

 • Uusi odottamaton malli Peugeotin mallistossa, joka sijoittuu c-segmentin yläpäähän
 • Fastback-tyyppinen siluetti ja kori
 • Kokonaispituus 4,69 metriä / akseliväli 2,79 metriä / tavaratila 536 l
 • Tarjolla lataushybridinä sekä bensiinimoottorisena, täyssähköversio tulossa myöhemmin
 • Peugeot 408:n ennakkomyynti alkaa syksyllä 2022 ja ensimmäiset autot saapuvat vuoden 2023 alussa
Varaa koeajo

PEUGEOT 208 JA E-208

Uuden PEUGEOT 208 mallin rohkea muotoilu ja voimalinjojen valinnan vapaus; bensiini-, diesel- tai täyssähkömoottori. Uusi PEUGEOT 208 on sähäkkä!

MUOTOILULTAAN ATLEETTINEN JA SENSUELLI

Uuden PEUGEOT 208:n voimakkaan  persoonallinen ulkonäkö kiinnittää huomion ensisilmäyksellä. Sen linjakkuus yhdistettynä pitkään konepeltiin ja sensuelleihin muotoihin paljastavat houkuttelevan sporttisen puolen. Värikkäät ja raikkaat korinvärit erottavat uuden 208:n liikenteessä.

SÄHKÖMOOTTORI

100 kW (136 hv) sähkömoottori kehittää 260 Nm väännön varmistaen hiljaisen ja viihtyisän ajokokemuksen. Suurikapasiteettisen 50 kWh akuston turvin toimintasäde on 340 km WLTP-mittaustavan mukaan.

Varaa koeajo

TÄYSIN UUSI PEUGEOT 308 JA 308 HYBRID

Kaksi korimallia: 308 – näyttävä ja dynaaminen sekä 308 SW – tyylikäs ja tilava.

Huippuluokan uutuus, Peugeot 308 kiinnittää huomiosi vetovoimallaan, vahvalla luonteellaan ja dynaamisuudellaan. Nautit joka hetkestä uuden i-Cockpit -ohjaamon innovatiivisten ja käytännöllisten teknologioiden ansiosta, jotka viimeistelevät ajokokemuksesi. Ajomukavuuden takaa tehokkuuden ja suorituskyvyn paras yhdistelmä, valitsetpa sitten lataushybridin, bensiini- tai dieselmoottorilla varustetun mallin.

Täyssähköinen versio saapuu Suomeen 2023.

Varaa koeajo

PEUGEOT 508 JA 508 HYBRID

Kaksi korimallia: Sedan ja SW. Lisäksi PSE (Peugeot Sports Engineered) erikoismalli, joka tarjoaa vaikuttavaa sähköistä nelivetovoimaa!

Tutustu uuteen premium-tason PEUGEOT 508:n, muotoilultaan rohkeaan, teknologialtaan korkeatasoiseen autoon, joka tarjoaa intensiivisen ajoelämyksen valitset sitten voimalähteeksi bensiinimoottorin, dieselmoottorin tai ladattavan hybridin.

LADATTAVAT HYBRIDIMOOTTORIT

Maksimaalisen tehon aikaansaamiseksi lataushybriditeknologia yhdistää:

 • PureTech-bensiinimoottorin, 132 kW/180 hv
 • Sähkömoottorin 80 kW/110 hv
 • Uuden 8-vaihteisen e-EAT8-vaihteiston
Varaa koeajo

PEUGEOT 2008 JA E-2008

Tutustu huippumoderniin PEUGEOT 2008 SUV -malliin, joka tarjoaa uudenlaisen ajoelämyksen. Se on varustettu ainutlaatuisella PEUGEOT i-Cockpit 3D -ohjaamolla ja uusimmilla ajoavustimilla. PEUGEOT 2008 SUV antaa vapauden valita kolmen tehokkaan voimalinjan väliltä: täyssähkö, bensiini tai diesel.

Tyyliltään vakuuttava, sulavalinjainen PEUGEOT 2008 on sisätiloiltaan avara ja ajettavuudeltaan erinomainen. Korotettuine maavaroineen ja sopusuhtaisine mittasuhteineen PEUGEOT 2008 kääntää uuden lehden PEUGEOTin historiassa.

AJOELÄMYS, 100 % sähköautolla ajaminen tarjoaa uudenlaisia ajoelämyksiä:

 • 320 km toimintamatkan (WLTP)
 • Tasainen ajo ilman värinää
 • Napakka kiihtyvyys moottorin välittömän momentin ansiosta
 • Hiljainen moottori
Varaa koeajo

PEUGEOT 3008 JA 3008 HYBRID

Uuden PEUGEOT 3008 SUV:n ulkoinen muotoilu korostaa sen vakuuttavaa olemusta, voiman ja pehmeyden tasapainoa. Huomiota herättävä uusi keulan ilme vakuuttaa ja vahvistaa auton persoonallisuutta. Se on uuden modernin ja rohkean aikakauden avaaja.

Lataushybridit

Uusi PEUGEOT 3008 SUV ladattava hybridi on tarjolla nelivetoisena HYBRID4-versiona (300 hv) käsittäen:

 • PureTech 147 kW/200 hv -bensiinimoottorin
 • Kaksi 80 kW/110 hv -sähkömoottoria

Saatavana myös etuvetoisena 225 hv -tehoisena HYBRID -versiona käsittäen:

 • PureTech-moottorin 132 kW/180 hv
 • Sähkömoottorin 80 kW/110 hv

13,2 kWh kapasiteetin ajoakun 100 % sähköinen toimintamatka on 56-59 km – WLTP.

Varaa koeajo

PEUGEOT 5008

Laajenna näkemystäsi näyttävästä tyylistä. Uusi 7-paikkainen PEUGEOT 5008 SUV on uudistunyt tyylillä ja kypsyydellä, jossa voiman ja viimeistelyn välinen tasapaino yhdistyy. Uudistunut etusäleikkö on nyt kehyksetön. Ajovalot ovat helposti tunnistettavat ja puskuri voimakkaasti muotoiltu. Dynaamisen ja urheilullisen korin muotoilun viimeistelevät kromikoristeet, jotka jatkavat ajovalojen linjaa takana aina ilmanohjaimeen saakka.

Moderni, innovatiivinen ja ergonominen PEUGEOT i-Cockpit -ohjaamo vahvistaa ajoelämyksiä. Uusi PEUGEOT 5008 SUV on varustettu kompaktilla ohjauspyörällä käsiteltävyyden parantamiseksi, seitsemällä painokytkin -painikkeella sekä uudella 10″ HD kosketusnäytöllä ja korkealle sijoitetulla uudella, personoitavalla 12,3″ mittaristolla, jotta kuljettajan ei tarvitsisi nostaa katsettaan tiestä.

Varaa koeajo

PEUGEOT PARTNER JA E-RIFTER

Uuden sukupolven Peugeot Partner tarjoaa laatua, ainutlaatuisen ajoelämyksen sekä ennenäkemätöntä ajomukavuutta tässä segmentissä, kiitos Peugeot i-Cockpit -ohjaamon.

Uusi täyssähköinen Peugeot Rifter on tyyliltään vankka ja vakuuttava. Sisätiloiltaan Rifter on moderni, teknologinen ja muunneltavuudeltaan esimerkillinen. Peugeot e-Rifter kutsuu kokemaan uudenlaisia elämyksiä.

Varaa koeajo

PEUGEOT EXPERT JA E-TRAVELLER

PEUGEOT Expert -pakettiautossa on monia hyviä ominaisuuksia yrityksesi toimintoja helpottamaan ja erilaisiin tarpeisiin vastaamaan. Tämän hyötyajoneuvon voimanlähteeksi voit vapaasti valita joko dieselmoottorin tai sähkömoottorin.

PEUGEOT Expertissä on modulaarinen EMP2-perusrakenne (Efficient Modular Platform), joka tarjoaa mahdollisuuden valita autoon joko dieselmoottori tai sähkömoottori.

Uusi PEUGEOT e-Expert hyödyntää EMP2-perusrakenteen tilankäytön optimoivaa teknistä edistyksellisyyttä, joka tarjoaa yhtä suuren kuormatilan kuin polttomoottorilla varustetuissa versioissa sekä yhtä hyvän ajoasennon kuljettajalle.

Täyssähköinen PEUGEOT e-Traveller tila-auto kutsuu seikkailuihin päästöttömästi ja tiloista tinkimättä.

Varaa koeajo

PEUGEOT BOXER

Peugeot Boxerin myötä tutustut autoihin, jotka ovat taloudellisia ja suunniteltu kestämään uskollisena kumppanina olipa ammattisi mikä tahansa.

Runsas määrä eri korimalleja, eri kokovaihtoehtoja ja varusteita. Peugeot Boxer sopeutuu kaikkiin tarpeisiisi ja tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi ensiluokkaisen hyödylliset ominaisuudet.

Valitusta pituudesta, korkeudesta ja versiosta riippuen Boxerista on valittavana 8 erilaista korimallia. Auton sisätiloja on 8 eri kokoa välillä 8–17 m3 – se kuuluu siis oman luokkansa parhaimmistoon.

Varaa koeajo