UUSIA AUTOJA NOPEAAN TOIMITUKSEEN

1. Tervetuloa kahden huikean uutuuden ensiesittelyyn! Täyssähköinen Nissan Ariya ja lataushybridi Mazda CX-60 ovat saapuneet Vaasaan. Premium laatua ja edistynyttä teknologiaa. Varaa esittely ja koeajo!

2. Syksyn kuumimmat tarjoukset Autoliike Lähdemäeltä. Hyödynnä merkkikohtaiset tarjoukset! Edulliset talvirenkaat, huoltosopimus veloituksetta, kiinteä rahoitus ja nopea toimitus!

3. Helppodiili on helpoin tapa hankkia uusi auto. Lue HELPPODIILISTÄ täältä!

Opel

Tervetuloa Opel kaupoille

  • Opel Crossland 160v Edition – juhlamalli alk. 22 990 €
  • Uuden auton ostajalle talvirenkaat edullisesti vain 990 € (Kampanja ei ole voimassa Crossland 160v Edition -malleihin)
  • Mallikohtaiset tarjoukset Opel.fi

Opel on yksi autoalan merkittävimmistä toimijoista. Yhtiö valmisti alun perin ompelukoneita ja polkupyöriä ennen autovalmistukseen siirtymistään. Nykyään Opel keskittyy vahvasti tulevaisuuden autoiluun, mihin liittyy olennaisena osana vaihtoehtoisten käyttövoimien kehitys. Opelin filosofiassa tekniset innovaatiot täytyy saattaa mahdollisimman monen ihmisen saataville, koska vain siten voidaan muuttaa maailmaa.

Katso Opel mallisto

Nissan

Tervetuloa Nissan kaupoille

Nissan on luotettava autovalmistaja, joka tarjoaa uniikkeja ja innovatiivisia autoja jokapäiväiseen ajoon. 1933 perustettu yhtiö on nykyään Japanin kolmanneksi suurin autovalmistaja. Suomessa Nissaneita on nähty vuodesta 1962.

Katso Nissan mallisto

Mazda

Tervetuloa Mazda kaupoille

Mazda on suomalaisten suosiossa oleva japanilaisten laatuautojen valmistaja. Sen filosofia perustuu kuljettajan ja auton ainutlaatuiseen yhteyteen, joka on Mazdojen suunnittelun perustana. Tätä yhteyttä kutsutaan nimellä Jinba Ittai, jolla viitataan hevosen ja ratsastajan saumattomaan yhteistyöhön. Jinba Ittai on jokaisessa Mazdassa vakiovarusteena!

Katso Mazda mallisto

Peugeot

Tervetuloa Peugeot kaupoille

Peugeot on perinteikäs ajoneuvovalmistaja ja automerkki. Yhtiö on perustettu vuonna 1810. Ikoninen Peugeot-leijona on muuttanut muotoaan korostaen kautta vuosien Peugeot-brändin kissamaista ja kiehtovaa ilmettä. Peugeot tarjoaa laajan ajoneuvovalikoiman kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Katso Peugeot mallisto