AUTOLIIKE LÄHDEMÄKI HELPPODIILI

Helppo tapa hankkia auto!

Uusi auto käyttöösi 2-3 vuodeksi. Ajokilometrit voidaan valita tarpeesi mukaan 10 000-30 000 km/vuosi. Sopimus sisältää kahdet renkaat, huollot ja sijaisauton huoltojen ajaksi.

Sopimuksen jälkeen voit palauttaa auton, lunastaa sen itsellesi tai vaihtaa uuteen. Ostamme vaihtoautosi – voit käyttää ostohinnan uuden auton käsirahana tai ottaa rahana omaan käyttöön.

Lue lisää Helppodiilistä täältä!

Opel

Uusi Opel Astra lataushybridi on täällä!

Tervetuloa koeajamaan uusi Opel Astra PHEV. Koe upea arkiajo: mahtavaa tyyliä ja luokkansa johtavaa tekniikkaa. Odotettu uutuus nyt ensimmäistä kertaa saatavana bensiini- ja dieselmallien lisäksi myös lataushybridinä. Enää ei ole tarvetta tinkiä jokapäiväisestä jännittävästä ajokokemuksesta, tyylikkäästä ulkonäöstä, alhaisista käyttökustannuksista eikä innovatiivisesta tekniikasta.

Tervetuloa Opel kaupoille

Opel on yksi autoalan merkittävimmistä toimijoista. Yhtiö valmisti alun perin ompelukoneita ja polkupyöriä ennen autovalmistukseen siirtymistään. Nykyään Opel keskittyy vahvasti tulevaisuuden autoiluun, mihin liittyy olennaisena osana vaihtoehtoisten käyttövoimien kehitys. Opelin filosofiassa tekniset innovaatiot täytyy saattaa mahdollisimman monen ihmisen saataville, koska vain siten voidaan muuttaa maailmaa.

Katso Opel mallisto

Nissan

Tervetuloa Nissan kaupoille

  • Uuden Qashqain ostajalle rahoitustarjous 0 % korolla + kulut
  • Uuden Leafin ostajalle rahoitustarjous 0,49 % korolla + kulut
  • Täysin uusi Nissan ARIYA nyt ennakkomyynnissä
  • Mallikohtaiset tarjoukset Nissan.fi

Nissan on luotettava autovalmistaja, joka tarjoaa uniikkeja ja innovatiivisia autoja jokapäiväiseen ajoon. 1933 perustettu yhtiö on nykyään Japanin kolmanneksi suurin autovalmistaja. Suomessa Nissaneita on nähty vuodesta 1962.

Katso Nissan mallisto

Mazda

Tervetuloa Mazda kaupoille

Mazda on suomalaisten suosiossa oleva japanilaisten laatuautojen valmistaja. Sen filosofia perustuu kuljettajan ja auton ainutlaatuiseen yhteyteen, joka on Mazdojen suunnittelun perustana. Tätä yhteyttä kutsutaan nimellä Jinba Ittai, jolla viitataan hevosen ja ratsastajan saumattomaan yhteistyöhön. Jinba Ittai on jokaisessa Mazdassa vakiovarusteena!

Katso Mazda mallisto

Peugeot

Olemme uusi Peugeot-kauppias. Automyynti, merkkihuolto ja varaosat – kaikki palvelut meiltä.

Tervetuloa Peugeot kaupoille

Peugeot on perinteikäs ajoneuvovalmistaja ja automerkki. Yhtiö on perustettu vuonna 1810. Ikoninen Peugeot-leijona on muuttanut muotoaan korostaen kautta vuosien Peugeot-brändin kissamaista ja kiehtovaa ilmettä. Peugeot tarjoaa laajan ajoneuvovalikoiman kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Katso Peugeot mallisto