UUSIA AUTOJA NOPEAAN TOIMITUKSEEN

Hyödynnä merkkikohtaiset tarjoukset!

Helppodiili on helpoin tapa hankkia uusi auto. Lue HELPPODIILISTÄ täältä!

Yhdessä olemme vahvempia! Lue Vasabladetin artikkeli Aukian ja Autoliike Lähdemäen yhteismainoksesta: VASABLADET – TILLSAMMANS ÄR VI STARKARE

Opel

Tervetuloa Opel kaupoille

Opel on yksi autoalan merkittävimmistä toimijoista. Yhtiö valmisti alun perin ompelukoneita ja polkupyöriä ennen autovalmistukseen siirtymistään. Nykyään Opel keskittyy vahvasti tulevaisuuden autoiluun, mihin liittyy olennaisena osana vaihtoehtoisten käyttövoimien kehitys. Opelin filosofiassa tekniset innovaatiot täytyy saattaa mahdollisimman monen ihmisen saataville, koska vain siten voidaan muuttaa maailmaa.

Katso Opel mallisto

Nissan

Tervetuloa Nissan kaupoille

Nissan on luotettava autovalmistaja, joka tarjoaa uniikkeja ja innovatiivisia autoja jokapäiväiseen ajoon. 1933 perustettu yhtiö on nykyään Japanin kolmanneksi suurin autovalmistaja. Suomessa Nissaneita on nähty vuodesta 1962.

Katso Nissan mallisto

Mazda

Tervetuloa Mazda kaupoille

  • Mazda CX-30 Optimum alk. 31900 € (+ toimituskulut 600 €)
    • Vakiona kaikki tarpeellinen! Kesä- ja talvirenkaat aluvanteilla, moottori- ja sisätilanlämmitin sekä metalliväri sisältyvät hintaan.
  • Uusi upea CX-60 PHEV esittelyssä ja koeajettavissa LUE LISÄÄ
  • Mallikohtaiset tarjoukset Mazda.fi

Mazda on suomalaisten suosiossa oleva japanilaisten laatuautojen valmistaja. Sen filosofia perustuu kuljettajan ja auton ainutlaatuiseen yhteyteen, joka on Mazdojen suunnittelun perustana. Tätä yhteyttä kutsutaan nimellä Jinba Ittai, jolla viitataan hevosen ja ratsastajan saumattomaan yhteistyöhön. Jinba Ittai on jokaisessa Mazdassa vakiovarusteena!

Katso Mazda mallisto

Peugeot

Tervetuloa Peugeot kaupoille

  • ERÄ NOPEAN TOIMITUKSEN AUTOJA HUIMIN EDUIN – ETUSI JOPA 4220 €
    • E-208, 208, 2008 ja 3008 Limited -mallisto voimassa rajattuun erään
  • Peugeot 408 koeajokiertue Vaasassa 17.-18.2. – varaa koeajo myyjältä
  • Mallikohtaiset tarjoukset Peugeot.fi

Peugeot on perinteikäs ajoneuvovalmistaja ja automerkki. Yhtiö on perustettu vuonna 1810. Ikoninen Peugeot-leijona on muuttanut muotoaan korostaen kautta vuosien Peugeot-brändin kissamaista ja kiehtovaa ilmettä. Peugeot tarjoaa laajan ajoneuvovalikoiman kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Katso Peugeot mallisto