Nya Nissan

Bekanta dig med vårt urval av nya Nissan bilar och hitta din egen.

HELT NYA NISSAN QASHQAI

Mildhybrid-teknologi som standard.

Helt nya Nissan Qashqai från 28 650 € (inkl. leveranskostnader 600 €).

Helt nya Qashqai-kollektionen med följande fördelar:

  • Finansieringserbjudande med 0 % ränta (+ kostnader) från 269 €/månad eller metallfärg 0 €
  • Tilläggsförmån 1000 €. Du kan använda förmånen för tillbehör eller tjänster, till exempel vinterdäck eller serviceavtal. Fråga din återförsäljare för mer information.

Vår ursprungliga delningsmodell har nu totalrenoverats med toppmodern design och mer avancerad teknik. Detta är en helt ny bil, vars utveckling har fokuserat på ännu bättre körupplevelse och bränsleekonomi. Under huven finns ett lätt hybridsystem som lagrar den energi som återvinns vid bromsning. Större interiörer och proportionella yttre dimensioner känner till trevligare vändningar.

Boka en provkörning

NISSAN JUKE

Finansiering med 0 % ränta och 0 € öppnings- och hanteringsavgift!

Modeller från 21 870 € (inkl. leveranskostnader 600 €).

De skarpa linjerna, dramatiska lamporna, intressanta detaljerna och den flytande taklinjen på Nissan Juke imponerar på var och en. Nissan Juke finns i fem olika utföranden.

Beroende på utrustningsnivå kan du välja t.ex. en tvåfärgad kaross och ett Around View Monitor-kamerasystem som ger ett 360° fågelperspektiv, vilket gör det enkelt att köra även i trånga utrymmen.

Boka en provkörning

NISSAN MICRA

Nissan Micra-modeller från 17 035 euro (inkl. leveranskostnader 600 €).

Designen på Nissan Micra har inspirerats av sportbilar. Njut av att köra med bekväma och ergonomiska säten och av det högkvalitativa soft touch-materialet på instrumentbrädan.

Boka en provkörning

NISSAN LEAF

Njut av ren prestanda och familjebilvolym. Anskaffningsstöd, bilskatt 0 € och förmånlig finansiering. Nu finns det många bra skäl att välja ett helt elektriskt Nissan Leaf!

Nissan Leaf 40 kWh Visia med anskaffningsstöd och utan bilskatt från 25 213 €.

Nissan Leaf 40 kWh erbjuder 147 hk och dess räckvidd är upp till 389 km och ett 40 kWh batteri tar dig med på dina dagliga resor till skolan och jobbet.

Nissan Leaf 62 kWh e+ Acenta med anskaffningsstöd och utan bilskatt från 33 106 €.

Kraftfullare 214 hk prestanda, ett 62 kWh:s batteri och 528 km arbetsavstånd gör Nissan Leaf e+ till ett utmärkt alternativ för längre resor.

Förmånlig finansiering med 0,49 % ränta (+kostnader) från 249 €/mån.*

Boka en provkörning

NISSAN X-TRAIL

Nissan X-trail, skapad för familjer.

Upplev familjelivets äventyr i en större och djärvare crossover som innehåller allt du behöver: sportig design, förstklassig prestanda, avancerad teknik, komfort och funkionalitet.

Finns även i 7-sätes version.

Boka en provkörning

NISSAN NAVARA

Upplev den nya och starka Nissan NAVARA N-GUARD. PICK-UP har aldrig sett så bra ut. Pris 51 600 €.

STARKARE ÄN NÅGONSIN: Med 3500 kg bogseringsförmåga har fyrhjulsdrivna NAVARA allt du behöver för att kunna utföra ditt jobb.

Boka en provkörning

NISSAN ARIYA

Vi presenterar nya Nissan ARIYA: en helt elektrisk crossover. Gjord för att släppa inre styrka. I dig. I mig. I oss alla.

Rör dig fritt. Med en räckvidd på upp till 500 km kommer inget att stoppa dig. Alternativen är 63 kWh och 87 kWh batterier och fram- eller fyrhjulsdrift. ARIYA erbjuder ett urval av fyra olika alternativ.

Bilen kommer till salu 2022.

Boka en provkörning