Nissan

Välkommen på en Nissan affär

Modellspecifika erbjudanden Nissan.fi

Nissan är en pålitlig biltillverkare som erbjuder unika och innovativa bilar för daglig körning. Företaget grundades 1933 och är nu Japans tredje största biltillverkare. Nissan bilar har funnits i Finland sedan 1962. Nissan.fi

HELT NYA NISSAN QASHQAI

Mildhybrid-teknologi som standard.

Finansiering med 0 % ränta (+kostnader).

Helt nya Nissan Qashqai från 29 000 € (inkl. fraktkostnad 600 €).

Vår ursprungliga delningsmodell har nu totalrenoverats med toppmodern design och mer avancerad teknik. Detta är en helt ny bil, vars utveckling har fokuserat på ännu bättre körupplevelse och bränsleekonomi. Under huven finns ett lätt hybridsystem som lagrar den energi som återvinns vid bromsning. Större interiörer och proportionella yttre dimensioner känner till trevligare vändningar.

Boka en provkörning

NYA NISSAN ARIYA – En helt eldriven crossover

Vi presenterar nya Nissan ARIYA: en helt elektrisk crossover. Gjord för att släppa inre styrka. I dig. I mig. I oss alla.

Nu till salu! Pris från 47 500 € (inkl. fraktkostnad 600 €).

Rör dig fritt. Med en räckvidd på upp till 500 km kommer inget att stoppa dig. Alternativen är 63 kWh och 87 kWh batterier och fram- eller fyrhjulsdrift.

Nissan Ariya Nissan.fi

Boka en provkörning

NISSAN LEAF

Njut av ren prestanda och familjebilvolym. Anskaffningsstöd, bilskatt 0 € och förmånlig finansiering. Nu finns det många bra skäl att välja ett helt elektriskt Nissan Leaf!

Finansiering med 0,49 % ränta (+kostnader).

Nissan Leaf 40 kWh Visia med anskaffningsstöd och utan bilskatt från 24 999 €.

Nissan Leaf 40 kWh erbjuder 147 hk och dess räckvidd är upp till 389 km och ett 40 kWh batteri tar dig med på dina dagliga resor till skolan och jobbet.

Nissan Leaf 62 kWh e+ Acenta med anskaffningsstöd och utan bilskatt från 33 000 €.

Kraftfullare 214 hk prestanda, ett 62 kWh:s batteri och 528 km arbetsavstånd gör Nissan Leaf e+ till ett utmärkt alternativ för längre resor.

Förmånlig finansiering med 0,49 % ränta (+kostnader) från 249 €/mån.*

Boka en provkörning

NISSAN JUKE

Modeller från 22 210 € (inkl. fraktkostnad 600 €).

De skarpa linjerna, dramatiska lamporna, intressanta detaljerna och den flytande taklinjen på Nissan Juke imponerar på var och en. Nissan Juke finns i fem olika utföranden.

Beroende på utrustningsnivå kan du välja t.ex. en tvåfärgad kaross och ett Around View Monitor-kamerasystem som ger ett 360° fågelperspektiv, vilket gör det enkelt att köra även i trånga utrymmen.

Boka en provkörning

NISSAN MICRA

Nissan Micra-modeller från 17 635 euro (inkl. fraktkostnad 600 €).

Designen på Nissan Micra har inspirerats av sportbilar. Njut av att köra med bekväma och ergonomiska säten och av det högkvalitativa soft touch-materialet på instrumentbrädan.

Boka en provkörning

NISSAN X-TRAIL

Den nya X-Trail kommer 2022.

Nissan X-trail, skapad för familjer. Upplev familjelivets äventyr i en större och djärvare crossover som innehåller allt du behöver: sportig design, förstklassig prestanda, avancerad teknik, komfort och funkionalitet. Finns även i 7-sätes version.

Boka en provkörning

NISSAN TRANSPORTBILAR

HELT NY NISSAN PRIMASTAR
Nya Nissan Primastar är hållbar, pålitlig och praktisk och redo för allt. Den kan ta emot massor av alla former och storlekar.

NISSAN NV400
NV400 skåpbil är robust, mångsidig och tillgänglig i en mängd olika kaross- och chassialternativ, så att alla kan hitta rätt version för sina behov.

Nissan hyötyajoneuvot Nissan.fi

Boka en provkörning