Opel

Välkommen på en Opel affär

Modellspecifika erbjudanden Opel.fi

Opel är en av de ledande aktörerna inom bilindustrin. Företaget tillverkade ursprungligen symaskiner och cyklar innan man gick över till biltillverkning. Idag fokuserar Opel starkt på framtidens bilar, med utveckling av alternativ drivkraft som en integrerad del. I Opels filosofi ingår att tekniska innovationer görs tillgängliga för så många som möjligt. Opel anser att detta är bästa sättet att förändra världen. Opel.fi

NYA OPEL ASTRA

Upplev fantastisk vardagskörning: bra stil och klassledande teknik. Förväntad nyhet nu tillgänglig för första gången inte bara i bensin- och dieselmodeller utan även som laddhybrid. Du behöver inte längre kompromissa med en spännande vardaglig körupplevelse, ett elegant utseende, låga driftskostnader eller innovativ teknik.

Den nya generationen Opel Astra är här!.

Boka en provkörning

OPEL MOKKA OCH OPEL MOKKA-E

Vi presenterar en kombination av ren design, snygg inredning och den senaste tekniken. Nya Mokka tar dig till en helt ny nivå av körning.

En elbil är tyst, utsläppsfri och bekväm att köra. Njut av alla fördelar med eldrift. Så det är dags att hoppa bakom ratten i Mokka-e.

Boka en provkörning

OPEL CORSA OCH CORSA-E

Bekanta dig med Opel Corsa – den tyska stadsbilen som är redo för framtiden. Den kombinerar komforten av daglig körning med den spännande tekniken.

Lär känna den nya helelbilen Corsa-e – en tysk stadsbil som möter framtidens krav, med en imponerande räckvidd och snabbladdning.

Boka en provkörning

OPEL INSIGNIA GRAND SPORT JA SPORTS TOURER

Den nya Opel Insignia är tysk ingenjörsteknik som bäst. Nya Insignia har en sportig snygg design, är funktionellt rymlig och har den mest avancerade IntelliLux LED Pixel-belysningstekniken samt ekonomiska motoralternativ.

Boka en provkörning

OPEL CROSSLAND

Crossland 160 års Edition. Be om offert på en mycket konkurrenskraftig jubileumsmodell!

Så snygg att man måste titta en gång till. Elegans som passar alla situationer. Från en djärvt distinkt Vizor till en rent praktisk interiör. Nya Crossland är en SUV som erbjuder inte bara synlighet utan också flexibilitet och justeringsmöjligheter för alla vardagliga behov.

Boka en provkörning

NYA OPEL GRANDLAND

Detta är nästa generations SUV. Det här är en djärv, ren och helt ny Opel Grandland som sticker ut med sin form, ikoniska Vizor-näsa och snygga Pure Panel-skärmar.

DESIGNAD FÖR ENERGIEFFEKTIVITET

Glöm allt du vet om laddhybrider, Grandland PHEV hybridteknik tar dig längre bara på elkraft, samtidigt som du stannar på noll lokala utsläpp längre. Med daglig laddning får du ut det mesta av laddningshybridtekniken.

Boka en provkörning

OPEL COMBO LIFE JA CARGO

Combo-e Life finns i både 5- och 7-sitsig version försedd med mångsidig interiör och innovativ teknik, är nya Combo Life det perfekta valet för familjeresor.

Combo Cargo och Cargo-e. Stor flexibilitet – både vid transport av människor och varor. Den nya Combo Cargo är perfekt för dagliga körning.

Boka en provkörning

OPEL VIVARO

Så praktiskt, smart och snyggt att det är svårt att lämna.

Opels mest populära skåpbilsmodell finns i två olika längder och en lastkapacitet på upp till 1400 kg och en dragkapacitet på 2500 kg. Vivaro finns nu också med automatväxlar.

Nya Opel Vivaro-e är ett förstklassigt val för företag med högsta professionella standard som kräver att fordon passar in i det dagliga arbetet. Tack vare sin kompromisslösa natur och utsläppsfria natur är Vivaro-e idealisk för allt annat än stadsmiljön. Den elektroniska räckvidden är upp till 330 km (WLTP).

Boka en provkörning

OPEL MOVANO

Movano är bäst i sin klass när det gäller bärförmåga och mångsidighet. Via ergonomiskt optimerade interiörer har man fokuserat på ypperlig förarkomfort.

Boka en provkörning