Nissan

Qashqai talvikampanja

Uuden Qashqain ostajalle 1000 €:n etu Nissan-lisävarusteista. Edullinen rahoitus, kysy tarjous!

 

Täysin uusi Nissan Qashqai – Helppodiili alk. 319 €/kk (sopimusaika 36 kk / 30 000 km).

Nissan Leaf – Helppodiili alk. 299 €/kk (sopimusaika 36 kk / 30 000 km).

Hankintatuki, autovero 0 € ja edullinen rahoitus. Nyt on monta hyvää syytä valita täyssähköinen Nissan Leaf!

Nissan on luotettava autovalmistaja, joka tarjoaa uniikkeja ja innovatiivisia autoja jokapäiväiseen ajoon. 1933 perustettu yhtiö on nykyään Japanin kolmanneksi suurin autovalmistaja. Suomessa Nissaneita on nähty vuodesta 1962. Nissan.fi

TÄYSIN UUSI NISSAN QASHQAI

Sähköistetty kevythybridimoottorilla.

Täysin uusi Nissan Qashqai -mallisto alkaen 29 000 € (sis. toimituskulut 600 €).

Qashqai talvikampanja

  • Uuden Qashqain ostajalle 1000 €:n etu Nissan-lisävarusteista.
  • Edullinen rahoitus, kysy tarjous!

Alkuperäinen crossover-mallimme on nyt täysin uudistunut huippumuotoilulla ja entistä edistyksellisemmällä teknologialla. Kyseessä on täysin uusi auto, jonka kehitystyön keskiössä ovat olleet entistäkin parempi ajokokemus sekä polttoainetaloudellisuus. Konepellin alta löytyy kevythybridijärjestelmä, joka varastoi jarrutuksissa talteen otettua energiaa. Edeltäjäänsä suuremmat sisätilat ja sopusuhtaiset ulkomitat tietävät entistä miellyttävämpiä käänteitä.

Varaa koeajo

NISSAN LEAF

Nauti puhtaasta suorituskyvystä ja perheauton tilavuudesta. Hankintatuki, autovero 0 € ja edullinen rahoitus. Nyt on monta hyvää syytä valita täyssähköinen Nissan Leaf!

Nissan LEAF 40 kWh Visia täyssähköautojen hankintatuella ja ilman autoveroa alk. vain 24 999 €.

Nissan Leaf 40 kWh tarjoaa 147 hv:n suorituskykyä ja sen jopa 389 km:n toimintamatka ja 40 kWh:n akku vie sinut päivittäisille ajomatkoille kouluun ja töihin.

Nissan LEAF 62 kwh e+ Acenta täyssähköautojen hankintatuella ja ilman autoveroa alk. vain 33 000 €.

Tehokkaampi 214 hv:n suorituskyky, 62 kWh:n akku ja jopa 528 km:n toimintamatka tekee Nissan Leaf e+ -mallista loistavan vaihtoehdon.

Hyödynnä rahoitustarjous 0,49 % korolla (+kulut) alk. 299 €/kk.*

Varaa koeajo

NISSAN JUKE

Mallisto alk. 22 210 € (sis. toimituskulut 600 €).

Nissan Juken terävät linjat, dramaattiset valot, mielenkiintoiset yksityiskohdat ja kelluva kattolinja tekee varmasti vaikutuksen. Nissan Juke on saatavana viidessä eri varustetasossa. Riippuen varustetasosta voit valita siihen mm. kaksivärisen korin sekä Around View Monitor -kamerajärjestelmän joka tarjoaa 360° lintuperspektiivinäkymän tehden auton ajamisesta ahtaissakin paikoissa helppoa.

Varaa koeajo

NISSAN ARIYA

Esittelyssä uusi Nissan ARIYA: täysin sähköinen crossover. Tehty vapauttamaan sisäinen voima. Sinussa. Minussa. Meissä kaikissa.

Liiku vapaasti. Toimintamatkan ollessa jopa 500 km, sinua ei pidättele mikään. Vaihtoehtona on 63 kWh:n ja 87 kWh:n akut ja etu- tai neliveto. ARIYA tarjoaa mahdollisuuden valita neljästä eri vaihtoehdosta.

Auto tulee myyntiin vuonna 2022.

Varaa koeajo

NISSAN MICRA

Nissan Micra -mallisto alkaen 17 635 euroa (sis. toimituskulut 600 €).
Nissan Micran muotoilu on saanut inspiraationsa urheiluautoista. Nauti ajosta mukavilla ja ergonomisilla istuimilla sekä kojelaudan laadukkaasta soft touch -materiaalista.

Varaa koeajo

NISSAN X-TRAIL

Uusi X-Trail tulossa vuonna 2022.

Nissan X-trail, luotu perheille. Koe perhe-elämän seikkailut suuremmassa ja rohkeammassa crossoverissa, jonka ominaisuuksiin kuuluu kaikki tarvittava: urheilullinen muotoilu, huippuluokan suorituskyky, edistyksellinen teknologia, mukavuus ja käytännöllisyys. Saatavilla myös 7-paikkaisena.

Varaa koeajo

NISSAN NAVARA

Koe uusi ja vahva Nissan NAVARA N-GUARD. Avolava ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä. Hinta 51 600 €.

VAHVEMPI KUIN KOSKAAN: 3 500 kg:n vetokyvyllään nelivetoinen NAVARA on kaikki, mitä tarvitset työsi hoitamiseen.

Varaa koeajo