Uudet Nissanit

Tutustu Nissan valikoimaamme ja varaa omasi.

NISSAN QASHQAI

Hyvin varusteltu Nissan Qashqai DIG-T N-Connecta 160 hv automaatti nyt 28 880 € (sis. toim. kulut 600 €).

Alennuskampanja 3610 €, hinta ennen alennusta 32 490 €. Talvirenkaat kevytmetallivantein ja lämpöpaketti 399 €.

Etusi jopa 5 900 €. Toimi heti – autoja nopeaan toimitukseen rajoitetusti!

Suosittu crossover vuodesta toiseen. Ketterä, herkästi reagoiva ja mukava ajettava. Nissan Qashqain ajaminen on virkistävää ja samaan aikaan rentoa, hiljaista, mukavaa ja turvallista. Nissan Qashqai ympäröi sinut ylellisillä sisätiloilla ja ensiluokkaisilla materiaaleilla.

Varaa koeajo

NISSAN JUKE

Nissan Juken ostajalle rahoitustarjous 0 % korolla ilman kuluja alk 199 €/kk.

Mallisto alk. 21 870 € (sis. toimituskulut 600 €).

Nissan Juken terävät linjat, dramaattiset valot, mielenkiintoiset yksityiskohdat ja kelluva kattolinja tekee varmasti vaikutuksen. Nissan Juke on saatavana viidessä eri varustetasossa. Riippuen varustetasosta voit valita siihen mm. kaksivärisen korin sekä Around View Monitor -kamerajärjestelmän joka tarjoaa 360° lintuperspektiivinäkymän tehden auton ajamisesta ahtaissakin paikoissa helppoa.

Varaa koeajo

NISSAN MICRA

Nissan Micra -mallisto alkaen 17 035 euroa (sis. toimituskulut 600 €).
Nissan Micran muotoilu on saanut inspiraationsa urheiluautoista. Nauti ajosta mukavilla ja ergonomisilla istuimilla sekä kojelaudan laadukkaasta soft touch -materiaalista.

Varaa koeajo

NISSAN LEAF

NISSAN LEAF 40 KWH VISIA TÄYSSÄHKÖAUTOJEN HANKINTATUELLA 25 990 €. Hinta ennen alennusta 31 270 €.
Nissan Leaf tarjoaa 147 hv:n suorituskykyä ja sen jopa 389 km:n toimintamatka ja 40 kWh:n akku vie sinut päivittäisille ajomatkoille kouluun ja töihin.

NISSAN LEAF 62 KWH E+ ACENTA TÄYSSÄHKÖAUTOJEN HANKINTATUELLA 34 090 €. Hinta ennen alennusta 39 370 €.
Tehokkaampi 214 hv:n suorituskyky, 62 kWh:n akku ja jopa 528 km:n toimintamatka tekee Nissan Leaf e+ -mallista loistavan vaihtoehdon.

Varaa koeajo

NISSAN X-TRAIL

Nissan X-trail Acenta alk. 40 389 €.

Nissan X-trail, luotu perheille. Koe perhe-elämän seikkailut suuremmassa ja rohkeammassa crossoverissa, jonka ominaisuuksiin kuuluu kaikki tarvittava: urheilullinen muotoilu, huippuluokan suorituskyky, edistyksellinen teknologia, mukavuus ja käytännöllisyys. Saatavilla myös 7-paikkaisena.

Varaa koeajo

NISSAN NAVARA

Hinta alkaen 35 157 €. VAHVEMPI KUIN KOSKAAN: 3 500 kg:n vetokyvyllään nelivetoinen NAVARA on kaikki, mitä tarvitset työsi hoitamiseen.

Varaa koeajo

NISSAN ARIYA

Nissan esittelee seuraavan sukupolven crossover-sähköauton. Parhain esimerkki Nissan Intelligent Mobilitysta. Tehty vapauttamaan sisäinen voima. Sinussa. Minussa. Meissä kaikissa. Viemme liikkumisen seuraavalle tasolle kyvyllä, tarkkuudella ja tyylillä. Ensimmäiset toimitukset syksyllä 2021.

Varaa koeajo