Nissan

Tervetuloa Nissan kaupoille

Mallikohtaiset tarjoukset Nissan.fi

Nissan on luotettava autovalmistaja, joka tarjoaa uniikkeja ja innovatiivisia autoja jokapäiväiseen ajoon. 1933 perustettu yhtiö on nykyään Japanin kolmanneksi suurin autovalmistaja. Suomessa Nissaneita on nähty vuodesta 1962. Nissan.fi

UUSI NISSAN ARIYA – TÄYSSÄHKÖINEN CROSSOVER

Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan täyssähköautoon! Varaa esittely ja koe vaikuttava täyssähköinen ajokokemus.

Nissan ARIYA: täyssähköinen crossover. Tehty vapauttamaan sisäinen voima. Sinussa. Minussa. Meissä kaikissa.

Liiku vapaasti. Toimintamatkan ollessa jopa 500 km, sinua ei pidättele mikään. Vaihtoehtona on 63 kWh:n ja 87 kWh:n akut ja etu- tai neliveto.

Nissan Ariya Nissan.fi

Varaa koeajo

UUSI NISSAN QASHQAI

Sähköistetty kevythybridimoottorilla ja uudella e-POWER-teknologialla!

Nissan e-POWER: Ainutlaatuinen sähköautoelämys, ilman latausjohtoa.

Nauti jännittävästä sähköautoiluelämyksestä. Nissan e-POWER-teknologia käyttää sähkömoottoria pyörien käyttövoimana, mikä tarjoaa täyssähköautoista tuttua välitöntä kiihtyvyyttä ja hiljaisen ajokokemuksen – ilman toimintamatkarajoituksia tai huolta latauspaikan löytymisestä. Nissan e-POWER-teknologian avulla on saavutettu erinomaiset ajo-ominaisuudet, miellyttävä suorituskyky ja polttoainetaloudellisuus. Tämän ansiosta myös ajomukavuus on parantunut entisestään.

Nissan Qashqai on saatavana myös sähköistetyllä kevythybridivoimalinjalla, joka on valittavissa etuvetoisena ja nelivetoisena.

Varaa koeajo

NISSAN LEAF

Nauti puhtaasta suorituskyvystä ja perheauton tilavuudesta. Hankintatuki, autovero 0 € ja edullinen rahoitus. Nyt on monta hyvää syytä valita täyssähköinen Nissan Leaf!

Nissan LEAF täyssähköautojen hankintatuella ja ilman autoveroa.

Nissan Leaf 40 kWh tarjoaa 147 hv:n suorituskykyä ja sen jopa 389 km:n toimintamatka ja 40 kWh:n akku vie sinut päivittäisille ajomatkoille kouluun ja töihin.

Tehokkaampi 214 hv:n suorituskyky, 62 kWh:n akku ja jopa 528 km:n toimintamatka tekee Nissan Leaf e+ -mallista loistavan vaihtoehdon.

Varaa koeajo

NISSAN JUKE

Nissan Juken terävät linjat, dramaattiset valot, mielenkiintoiset yksityiskohdat ja kelluva kattolinja tekee varmasti vaikutuksen. Nissan Juke on saatavana viidessä eri varustetasossa. Riippuen varustetasosta voit valita siihen mm. kaksivärisen korin sekä Around View Monitor -kamerajärjestelmän joka tarjoaa 360° lintuperspektiivinäkymän tehden auton ajamisesta ahtaissakin paikoissa helppoa.

Varaa koeajo

NISSAN MICRA

Nissan Micran muotoilu on saanut inspiraationsa urheiluautoista. Nauti ajosta mukavilla ja ergonomisilla istuimilla sekä kojelaudan laadukkaasta soft touch -materiaalista.

Varaa koeajo

NISSAN X-TRAIL

Uusi X-Trail tulossa vuonna 2022-2023.

Nissan X-trail, luotu perheille. Koe perhe-elämän seikkailut suuremmassa ja rohkeammassa crossoverissa, jonka ominaisuuksiin kuuluu kaikki tarvittava: urheilullinen muotoilu, huippuluokan suorituskyky, edistyksellinen teknologia, mukavuus ja käytännöllisyys. Saatavilla myös 7-paikkaisena.

Varaa koeajo

NISSAN HYÖTYAJONEUVOT

TÄYSIN UUSI NISSAN PRIMASTAR
Uusi Nissan Primastar on kestävä, luotettava ja käytännöllinen, ja valmiina kaikkeen. Sen kyytiin mahtuvat kaikenmuotoiset ja -kokoiset kuormat.

NISSAN NV400
NV400-pakettiauto on tukeva, monipuolinen ja saatavana useilla eri kori- ja alustavaihtoehdoilla, joten jokainen löytää valikoimasta tarpeisiinsa sopivan version.

Nissan hyötyajoneuvot Nissan.fi

Varaa koeajo