Uudet Nissanit

Tutustu Nissan valikoimaamme ja varaa omasi.

TÄYSIN UUSI NISSAN QASHQAI

Sähköistetty kevythybridimoottorilla.

Täysin uusi Nissan Qashqai -mallisto alkaen 28 650 € (sis. toimituskulut 600 €).

Täysin uuteen Qashqai-mallistoon seuraavat edut:

  • Rahoitustarjous 0 % korolla (+ kulut) alkaen 269 €/kk tai metalliväri 0 €.
  • Lisävaruste-etu 1 000 €. Voit käyttää edun lisävarusteisiin tai palveluihin, kuten esimerkiksi talvirenkaisiin tai huoltosopimukseen. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi.

Alkuperäinen crossover-mallimme on nyt täysin uudistunut huippumuotoilulla ja entistä edistyksellisemmällä teknologialla. Kyseessä on täysin uusi auto, jonka kehitystyön keskiössä ovat olleet entistäkin parempi ajokokemus sekä polttoainetaloudellisuus. Konepellin alta löytyy kevythybridijärjestelmä, joka varastoi jarrutuksissa talteen otettua energiaa. Edeltäjäänsä suuremmat sisätilat ja sopusuhtaiset ulkomitat tietävät entistä miellyttävämpiä käänteitä.

Varaa koeajo

NISSAN JUKE

Mallisto alk. 21 870 € (sis. toimituskulut 600 €).

Nissan Juken terävät linjat, dramaattiset valot, mielenkiintoiset yksityiskohdat ja kelluva kattolinja tekee varmasti vaikutuksen. Nissan Juke on saatavana viidessä eri varustetasossa. Riippuen varustetasosta voit valita siihen mm. kaksivärisen korin sekä Around View Monitor -kamerajärjestelmän joka tarjoaa 360° lintuperspektiivinäkymän tehden auton ajamisesta ahtaissakin paikoissa helppoa.

Varaa koeajo

NISSAN MICRA

Nissan Micra -mallisto alkaen 17 035 euroa (sis. toimituskulut 600 €).
Nissan Micran muotoilu on saanut inspiraationsa urheiluautoista. Nauti ajosta mukavilla ja ergonomisilla istuimilla sekä kojelaudan laadukkaasta soft touch -materiaalista.

Varaa koeajo

NISSAN LEAF

Nauti puhtaasta suorituskyvystä ja perheauton tilavuudesta. Hankintatuki, autovero 0 € ja edullinen rahoitus. Nyt on monta hyvää syytä valita täyssähköinen Nissan Leaf!

Nissan LEAF 40 kWh Visia täyssähköautojen hankintatuella ja ilman autoveroa alk. vain 25 213 €.

Nissan Leaf 40 kWh tarjoaa 147 hv:n suorituskykyä ja sen jopa 389 km:n toimintamatka ja 40 kWh:n akku vie sinut päivittäisille ajomatkoille kouluun ja töihin.

Nissan LEAF 62 kwh e+ Acenta täyssähköautojen hankintatuella ja ilman autoveroa alk. vain 33 106 €.

Tehokkaampi 214 hv:n suorituskyky, 62 kWh:n akku ja jopa 528 km:n toimintamatka tekee Nissan Leaf e+ -mallista loistavan vaihtoehdon.

Hyödynnä rahoitustarjous 0,49 % korolla (+kulut) alk. 299 €/kk.*

Varaa koeajo

NISSAN X-TRAIL

Nissan X-trail Acenta alk. 40 389 €.

Nissan X-trail, luotu perheille. Koe perhe-elämän seikkailut suuremmassa ja rohkeammassa crossoverissa, jonka ominaisuuksiin kuuluu kaikki tarvittava: urheilullinen muotoilu, huippuluokan suorituskyky, edistyksellinen teknologia, mukavuus ja käytännöllisyys. Saatavilla myös 7-paikkaisena.

Varaa koeajo

NISSAN NAVARA

Koe uusi ja vahva Nissan NAVARA N-GUARD. Avolava ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä. Hinta 51 600 €.

VAHVEMPI KUIN KOSKAAN: 3 500 kg:n vetokyvyllään nelivetoinen NAVARA on kaikki, mitä tarvitset työsi hoitamiseen.

Varaa koeajo

NISSAN ARIYA

Esittelyssä uusi Nissan ARIYA: täysin sähköinen crossover. Tehty vapauttamaan sisäinen voima. Sinussa. Minussa. Meissä kaikissa.

Liiku vapaasti. Toimintamatkan ollessa jopa 500 km, sinua ei pidättele mikään. Vaihtoehtona on 63 kWh:n ja 87 kWh:n akut ja etu- tai neliveto. ARIYA tarjoaa mahdollisuuden valita neljästä eri vaihtoehdosta.

Auto tulee myyntiin vuonna 2022.

Varaa koeajo