Opel

Tervetuloa Opel kaupoille

Mallikohtaiset tarjoukset Opel.fi

Opel on yksi autoalan merkittävimmistä toimijoista. Yhtiö valmisti alun perin ompelukoneita ja polkupyöriä ennen autovalmistukseen siirtymistään. Nykyään Opel keskittyy vahvasti tulevaisuuden autoiluun, mihin liittyy olennaisena osana vaihtoehtoisten käyttövoimien kehitys. Opelin filosofiassa tekniset innovaatiot täytyy saattaa mahdollisimman monen ihmisen saataville, koska vain siten voidaan muuttaa maailmaa. Opel.fi

UUSI OPEL ASTRA

Koe upea arkiajo: mahtavaa tyyliä ja luokkansa johtavaa tekniikkaa. Odotettu uutuus nyt ensimmäistä kertaa saatavana bensiini- ja dieselmallien lisäksi myös lataushybridinä. Enää ei ole tarvetta tinkiä jokapäiväisestä jännittävästä ajokokemuksesta, tyylikkäästä ulkonäöstä, alhaisista käyttökustannuksista eikä innovatiivisesta tekniikasta.

Rohkea uuden sukupolven Opel Astra on täällä!

Varaa koeajo

OPEL CORSA JA CORSA-E

Tutustu Opel Corsaan – Saksalaiseen kaupunkiautoon, joka on valmis tulevaisuuteen. Siinä yhdistyvät päivittäisen ajon mukavuus ja jännittävä ison auton tekniikka.

Tutustu uuteen Corsa-e -täyssähköautoon – tulevaisuuden vaatimukset täyttävään saksalaiseen kaupunkiautoon, jonka toimintasäde on vaikuttava ja lataus nopea.

Varaa koeajo

OPEL MOKKA JA MOKKA-E

Esittelemme yhdistelmän puhdasta muotoilua, upeaa sisustusta ja uusinta teknologiaa. Uusi Mokka johdattaa sinut täysin uudelle ajamisen tasolle.

Sähköauto on hiljainen, päästötön ja mukava ajaa. Nauti kaikista sähköautoilun tuomista hyödyistä. On siis aika hypätä Mokka-e:n rattiin.

Varaa koeajo

OPEL INSIGNIA GRAND SPORT JA SPORTS TOURER

Opel Insignia on saksalaista insinööritaitoa parhaimmillan. Insignia on urheilullisen tyylikäs muotoilultaan, käytännöllisen tilava ja sisältää kehittyneintä IntelliLux LED Pixel -valotekniikkaa sekä taloudellisia moottorivaihtoehtoja.

Varaa koeajo

OPEL CROSSLAND

Crossland 160 v. Edition. Kysy tarjous erittäin kilpailukykyisestä juhlamallista!

Päät kääntävää näyttävyyttä. Kaikkiin tilanteisiin sopivaa tyylikkyyttä. Rohkeasti erottuvasta Vizorista aina puhtaan käytännölliseen sisustaan. Uusi Crossland on katumaasturi, joka tarjoaa näyttävyyden lisäksi muunneltavuutta ja joustavuutta arjen kaikkiin tarpeisiin.

Varaa koeajo

UUSI OPEL GRANDLAND

Tämä on seuraavan sukupolven SUV. Tämä on rohkea, puhdas ja täysin uusi Opel Grandland, joka erottuu muista muodollansa, ikonisella Vizor -keulalla ja tyylikkäillä Pure Panel -näytöillä.

SUUNNITELTU ENERGIATEHOKKAAKSI

Unohda kaikki, mitä tiedät lataushybrideistä, sillä Grandland PHEV on kaikkea muuta kuin tavanomainen – sen huippuluokan hybriditeknologia vie sinut pidemmälle pelkän sähkön voimalla, ja paikalliset päästöt pysyvät nollassa pidempään. Päivittäisellä lataamisella saat kaiken irti lataushybriditekniikasta.

Varaa koeajo

OPEL COMBO LIFE JA CARGO

Combo-e Life on saatavilla sekä 5- että 7-paikkaisena saatava, monikäyttöisillä sisätiloilla ja innovatiivisilla teknologioilla varustettu uusi Combo Life on täydellinen valinta perhematkailuun.

Combo Cargo ja Cargo-e. Oivallista joustavuutta – niin ihmisten kuin tavaroiden kuljettamisessa. Combo Cargo sopii erinomaisesti jokapäiväisiin ajoihisi.

Varaa koeajo

OPEL VIVARO JA VIVARO-E

Niin käytännöllinen, älykäs ja tyylikäs, että siitä on vaikea lähteä pois.

Opelin suosituin pakettiautomalli on saatavana kahdella eri pituudella ja jopa 1400 kg kantavuudella sekä 2500 kg vetokyvyllä. Vivaro on nyt saatavilla myös automaattivaihteilla.

Uusi Opel Vivaro-e on ensiluokkainen valinta yrityksille, joilla on korkeimmat ammattistandardit ja jotka edellyttävät, että ajoneuvot sopivat saumattomasti päivittäiseen työskentelyyn. Tinkimättömän luonteensa ja päästöttömyytensä ansiosta Vivaro-e on ihanteellinen kaupunkiympäristön lisäksi mihin vain. Sähköinen kantama on jopa 330 km (WLTP).

Varaa koeajo

OPEL MOVANO

Opelin suurin pakettiauto Movano on vaikuttava ominaisuuksiltaan. Löydät usean eri vaihtoehdon niin kantavuudeltaan, vetokyvyltään ja korkeudeltaan kaikkiin tarpeisiin.

Varaa koeajo