Opel

Tervetuloa Opel kaupoille

Mallikohtaiset tarjoukset Opel.fi

Opel on yksi autoalan merkittävimmistä toimijoista. Yhtiö valmisti alun perin ompelukoneita ja polkupyöriä ennen autovalmistukseen siirtymistään. Nykyään Opel keskittyy vahvasti tulevaisuuden autoiluun, mihin liittyy olennaisena osana vaihtoehtoisten käyttövoimien kehitys. Opelin filosofiassa tekniset innovaatiot täytyy saattaa mahdollisimman monen ihmisen saataville, koska vain siten voidaan muuttaa maailmaa. Opel.fi

UUSI OPEL ASTRA

Koe upea arkiajo: mahtavaa tyyliä ja luokkansa johtavaa tekniikkaa. Odotettu uutuus nyt ensimmäistä kertaa saatavana bensiini- ja dieselmallien lisäksi myös lataushybridinä. Enää ei ole tarvetta tinkiä jokapäiväisestä jännittävästä ajokokemuksesta, tyylikkäästä ulkonäöstä, alhaisista käyttökustannuksista eikä innovatiivisesta tekniikasta.

Rohkea uuden sukupolven Opel Astra on täällä: mallisto alkaen 26 990 € ja lataushybridi alkaen 35 990 €.

Varaa koeajo

OPEL CORSA JA CORSA-E

Opel Corsa alk. 19 990 € ja Corsa-e -täyssähköauto alk. 31 590 €!

Kysy edullista rahoitusta!

Varaa koeajo

OPEL MOKKA JA MOKKA-E

Uusi Opel Mokka -mallisto alkaen 25 990 € – täyssähköinen Mokka-e alkaen 33 990 €.

Kysy edullista rahoitusta!

Varaa koeajo

OPEL INSIGNIA GRAND SPORT JA SPORTS TOURER

Opel Insignia hinta alk. 37 990 €!

Uusi Opel Insignia on saksalaista insinööritaitoa parhaimmillan. Uusi Insignia on urheilullisen tyylikäs muotoilultaan, käytännöllisen tilava ja sisältää kehittyneintä IntelliLux LED Pixel -valotekniikkaa sekä taloudellisia moottorivaihtoehtoja.

Kysy edullista rahoitusta!

Varaa koeajo

OPEL CROSSLAND

Uusi Crossland alkaen 25 590 €. Päät kääntävää näyttävyyttä. Kaikkiin tilanteisiin sopivaa tyylikkyyttä. Rohkeasti erottuvasta Vizorista aina puhtaan käytännölliseen sisustaan. Uusi Crossland on katumaasturi, joka tarjoaa näyttävyyden lisäksi muunneltavuutta ja joustavuutta arjen kaikkiin tarpeisiin.

Kysy edullista rahoitusta!

Varaa koeajo

UUSI OPEL GRANDLAND

Uusi Grandland alkaen 35 990 €. Grandland PHEV -lataushybridi alkaen 45 590 € ja Grandland PHEV -lataushybridi 300 hv neliveto alkaen 49 990 €.

Kysy edullista rahoitusta!

Varaa koeajo

OPEL COMBO LIFE JA CARGO

Nyt sähkömalli Combo-e!

Combo-e Life alkaen 36 590 €. Sekä 5- että 7-paikkaisena saatava, monikäyttöisillä sisätiloilla ja innovatiivisilla teknologioilla varustettu uusi Combo Life on täydellinen valinta perhematkailuun.

Combo Cargo alkaen 30 900 € ja Cargo-e alkaen 38 790 €. Oivallista joustavuutta – niin ihmisten kuin tavaroiden kuljettamisessa. Combo Cargo sopii erinomaisesti jokapäiväisiin ajoihisi.

Kysy edullista rahoitusta!

Varaa koeajo

OPEL VIVARO JA VIVARO-E

Vivaro alkaen 39 990 € ja Vivaro-e alkaen 48 890 €. Niin käytännöllinen, älykäs ja tyylikäs, että siitä on vaikea lähteä pois.

Opelin suosituin pakettiautomalli on saatavana kahdella eri pituudella ja jopa 1400 kg kantavuudella sekä 2500 kg vetokyvyllä. Vivaro on nyt saatavilla myös automaattivaihteilla.

Uusi Opel Vivaro-e on ensiluokkainen valinta yrityksille, joilla on korkeimmat ammattistandardit ja jotka edellyttävät, että ajoneuvot sopivat saumattomasti päivittäiseen työskentelyyn. Tinkimättömän luonteensa ja päästöttömyytensä ansiosta Vivaro-e on ihanteellinen kaupunkiympäristön lisäksi mihin vain. Sähköinen kantama on jopa 330 km (WLTP).

Kysy edullista rahoitusta!

Varaa koeajo

OPEL MOVANO

Alkaen 42 700 €. Opelin suurin pakettiauto Movano on vaikuttava ominaisuuksiltaan. Löydät usean eri vaihtoehdon niin kantavuudeltaan, vetokyvyltään ja korkeudeltaan kaikkiin tarpeisiin.

Kysy edullista rahoitusta!

Varaa koeajo