Rahoituspalvelut

Tarjoamme vaivattoman tavan rahoittaa uuden auton hankinta osamaksurahoituksella, jossa autosi toimii luoton vakuutena. Autoliike Lähdemäki hoitaa rahoituksen hakemisen sinun puolestasi.

Autorahoituksen korko on kiinteä koko rahoituskauden ajan. Vaihtoautosi käy useimmissa tapauksissa käsirahasta, joten nykyisen autosi siirtyminen meille vaihtoautoksi, riittää pääsemään käsiksi uuteen autoon.

Yhteistyökumppanimme osamaksurahoituksessa
• Nordea Rahoitus
• Danske Rahoitus
• Santander Rahoitus

Auto lainan vakuudeksi

Osamaksurahoituksen kuukausimaksu on kiinteä, joten se on helppo huomioida oman talouden suunnittelussa. Pisin mahdollinen rahoitusaika on 72 kuukautta. Rahoitusta varten tarvitaan aina rahoituspäätös. Auto toimii lainan vakuutena ja sen omistusoikeus siirtyy sinulle, kun viimeinen lainaerä on maksettu. Lisäksi tarjoamme huoltoleasing- ja rahoitusleasing-sopimuksia.

Varaa koeajo

Vakuutus, Lähdemäki Turva ja Helppodiili

Autoliike Lähdemäki tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Autokaupan yhteydessä me hoidamme vakuutus- ja rekisteröintiasiat asiakkaidemme puolesta.

Lähdemäki Turva – 590 €
Autoliike Lähdemäen vaihtoautoturva – huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon.

Asiakkaalle ei aiheudu yllätyskustannuksia. Lähdemäki Turva on voimassa 12 kk ilman kilometrirajoitusta. Vahingon tai vian sattuessa asiakkaan omavastuu on 0 €.

Helppodiili – mielenrauhaa autoiluun
Helppodiilin avulla voit paketoida samaan sopimukseen huollot, rengasvaihdot, pesut ja paljon muuta.

Tutustu helppodiiliin