Service och tjänster

BOKA TID: 06 3183520
SERVICENS ÖPPETHÅLLNINGSTIDER:
– Måndag till fredag ​​7.30-17
– Lördag och söndag stängt

BILAFFÄR LÄHDEMÄKI SERVAR PERSON- OCH PAKETBILAR AV ALLA MÄRKEN

• Märkesservice för Opel, Nissan, Mazda, Peugeot, Citroën och Saab
• Periodiskt underhåll och reparationer för alla bilmärken
• Krockverkstad för alla bilmärken
• Förmånlig hyrbil när du servar din bil
• Däckförsäljning och däckhotell
• Originalreservdelar
• Reservdelar och tillbehör för alla bilmärken

Märkesverkstaden ger sinnesro och är det mest bekymmerslösa valet

En bil som underhålls och repareras i enlighet med tillverkarens instruktioner bibehåller sitt värde vad gäller körbarhet och säkerhet, eftersom underhåll alltid utförs i enlighet med tillverkarens instruktioner och med fabrikens originalreservdelar.

Märkesverkstaden garanterar sorglösa körkilometrar. Vår varumärkesutbildade personal garanterar din sinnesro – arbetet görs från första början exakt, snabbt och kostnadseffektivt. Via vår service får du också uppdaterad informationen om din bil och kan förutse kommande servicebehov. Som billigast kostar periodiskt underhåll enligt serviceprogrammet bara 99 euro. Du kan också få en ersättningsbil billigt från oss när vi servar din bil.

Krockverkstad – när olyckan är framme

Ibland hamnar bilisten i otäcka situationer. I vår krockverkstad sköter vi om alla reparationsfaser. Vi hanterar alla skadereparationer och bilmålning. Glasbyten görs av InCar Klemetsö. Om du så önskar tar Bilaffär Lähdemäki hand om det periodiska underhållet av ditt fordon samtidigt som bilen är på reparation i verkstaden.

InCar samarbetar med alla försäkringsbolag och sköter även om din bils skadeinspektion. Kom dock ihåg att lämna in en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag.

Kontakt:
Mjölnaregatan 18, 65100 Vasa
0300 247 299
vaasa.klemettila@incar.fi

RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR

Vi säljer reservdelar och tillbehör till de märken vi representerar, Nissan, Mazda och Opel. Om reservdelen inte finns i vårt lager beställer vi den direkt från tillverkaren. Vår varumärkeservice använder endast originaldelar och tillbehör med ett års garanti.

LÅNEBILSERVICE

Vår lånebilservice gör ditt liv enklare. Du kan lämna in din bil på service och använda lånebilen under den tid du behöver, till ett överkomligt pris. Vänligen boka lånebil på förhand när du bokar tid för service.

Prislista:

• 4 timmar 20 euro
• 8 timmar 30 euro
• 40 euro / dygn
Priset på en ersättningsbil inkluderar 100 körkilometrar / dag samt trafik och kaskoförsäkring. I händelse av skada debiterar vi en självrisk på € 650.

Instruktioner för användning av en lånebil:

Bilen ska returneras med full tank, eftersom bilen är fulltankad vid avhämtning, annars debiterar vi en avgift på 20 euro.

DÄCKHOTELL – DÄCK FÖR FÖRVARING 90 € / SÄSONG

Inga fler förvaringssproblem! Vi förvarar dina däck i vårt lager under sommaren eller vintersäsongen till ett pris av 90 euro / säsong. Förutom förvaring byter vi däcken och gör en konditionskontroll, så att du vet när däcken skall bytas mot nya. Som en extra tjänst erbjuder vi balansering av däcken.

Förvaringen inkluderar:

• Däckbyte
• Tvätt av däcken
• Kontroll av skicket på däcken
• Däckförvaring och försäkring

FINANSIERING AV SERVICE

Betala för servicen behändigt med Resurs Bank-finansiering. Från Resurs Bank kan du ansöka om ett lån för både stora och små summor utan säkerheter eller garantier. Att ansöka om lån är enkelt och snabbt.

BILBESIKTNING

Nu kan du få din bil besiktad via Bilaffär Lähdemäki. K1 Besiktning vid Mjölnaregatan betjänar må-to 8-15.45 och fre 9-15.45.