Finansiering

Vi erbjuder ett enkelt sätt att finansiera inköp av en ny bil via avbetalningsfinansiering. Bilen fungerar som säkerhet för krediten. Bilaffär Lähdemäki tar hand om din finansieringsansökan.

Räntan på bilfinansiering är fast under hela finansieringsperioden. I de flesta fall duger din begagnade bil som handpenning. När du överför din nuvarande bil till oss som begagnad, får du genast tillgång till en ny bil.

Våra partners inom avbetalningsfinansiering
• Nordea Finansiering
• Danske Finansiering
• Santander Finansiering

Bilen fungerar som säkerhet för lånet

Månadskostnaden är fast så den är lätt att ta i beaktande när du planerar din budget. Den längsta finansieringstiden är 72 månader. För finansieringen krävs alltid ett kreditbeslut. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och äganderätten överförs till dig när kreditens sista rat är betald. Vi erbjuder även serviceleasing och finansieringsleasingavtal.

Försäkring, Lähdemäki Turva och Helppodiili

Bilaffär Lähdemäki samarbetar med alla försäkringsbolag. I samband med bilhandeln hanterar vi försäkrings- och registreringsärenden på uppdrag av våra kunder.

Lähdemäki Turva – 590 €
Bilaffär Lähdemäkis skydd för begagnade bilar – sorglösa kilometrar med en begagnad bil.

Det uppstår inga överraskningskostnader för kunden. Lähdemäki Turva är giltigt i 12 månader utan kilometergräns. I händelse av skada eller defekt är kundens självrisk 0 €.

Helppodiili – sinnesro för bilkörning
Med Helppodiili kan du i samma avtal inkludera underhåll, däckbyte, biltvätt och mycket mer.