Ishockeyspelare Erik Riska: en aktiv motionär i Vasas skärgård

”På fritiden njuter vår familj av en mängd olika utomhusaktiviteter och vi gillar att röra oss i Vasa skärgård. För oss har detta möjliggjorts när vi kan röra på oss i alla väder från ställe till ställe. Våra hobbies kräver olika sorters utrustning och det har varit enkelt att transportera utrustningen med vår bil.”

Aktivt motionerande kräver en pålitlig bil

Helppodiili-bilen möjliggör smidig och enkel körning i en hektisk vardag.

Jag är van att göra mina bilaffärer hos bilaffär Lähdemäki, och jag uppskattar särskilt den pålitliga och rättframma lokala kundservicen.

SE URVALET AV NYA BILAR

Problemfri körning

Jag uppskattar komfortabel bilkörning och en förutsägbar månatlig kostnad. Det viktiga är att du kan föra din bil på service, och jag uppskattar förutsägbarheten och sinnesron detta ger.

För en viss summa per månad, får jag all nödvändig service till min bil, och det uppstår inga oväntade kostnader.

Jag uppskattar att det inte finns något behov av att tänka på bilunderhållsproblem, utan allt är inbakat i samma paket. Personligen använder jag Lähdemäkis Helppodiili, i vilken ingår bl a årligt underhåll, däckbyten på våren och hösten, samt däckhotell.

BEKANTA DIG MED HELPPODIILI
”” Som en aktiv far till två småbarn uppskattar jag en bil som man kan lita på i alla situationer. Med den här bilen vet jag att den inte lämnar mig på vägen. Bilen är tillräckligt rymlig för att transportera allt man behöver. Det är bara att lyfta varorna in i bilen.””
– Erik Riska

Jag har varit nöjd

”Jag rekommenderar . Jag har varit väldigt nöjd med servicen jag fått och positivt överraskad hur bra bilen har fungerat i vår familj. En bil är ett av livets största inköp. Det är därför väldigt viktigt för mig att affären jag köper den från är synnerligen pålitlig. Det har betytt mycket för mig att det varit så enkelt och lätt att göra affärer med bilaffär Lähdemäki. ”

Reservera tid för provkörning