Jääkiekkoilija Erik Riska: aktiivinen liikkuja Vaasan saaristossa

”Vapaa-ajallaan perheemme harrastaa monipuolisesti ulkoilua ja nautimme liikkumisesta Vaasan saaristossa. Harrastuksemme vaativat paljon erilaisia varusteita ja niiden kuljettaminen meidän Helppodiili-auton avulla on sujunut hyvin.”

Aktiivinen liikkuminen vaatii luotettavan auton

Helppodiili-auto mahdollistaa vaivattoman liikkumisen kiireisessä arjessa.

Autoasioissa olen tottunut asioimaan Autoliike Lähdemäen kanssa ja heissä arvostan erityisesti luotettavuutta, mutkatonta asiakaspalvelua ja paikallisuutta.

Katso uusien autojen valikoima

Vaivattomuutta autoiluun

Arvostan vaivatonta autoilua ja ennustettavaa kuukausikustannusta. Tärkeää on, että voi viedä auton huoltoon jos tarvii arvostaa ennustettavuutta ja sen tuottamaa mielenrauhaa.

Tiedän, että tietyllä summalla kuukaudessa saan autooni kaikki tarvittavat palvelut, eikä yllättäviä kuluja tule.

Mielenrauhaa minulle tuo se, ettei auton huoltoon liittyviä asioita tarvitse juurikaan miettiä, vaan kaikki kuuluvat samaan pakettiin. Itse päädyin Lähdemäen Helppodiiliin, jossa muun muassa vuosihuollot, renkaiden vaihto keväisin ja syksyisin sekä rengashotellin käyttö kuuluvat kuvioon.

Tutustu helppodiiliin
”“Kahden pikkulapsen aktiivisena isänä arvostan autoa, johon voi luottaa kaikissa tilanteissa. Tämän auton kanssa tiedän, että se ei jätä tien päälle. Auto on sen verran tilava, että siihen saa helposti mukaan kaiken tarvittavan. Sen kun vaan nostaa tavarat autoon.””
– Erik Riska

Olen ollut tyytyväinen

”Ehdottomasti suosittelen. Olen ollut kaikin puolin tosi tyytyväinen saamaani palveluun. Autossa on kuitenkin kyse yhdestä elämän suurimmista hankinnoista, joten minulle on iso juttu, että paikka, josta sen hankin, on tosi luotettava. Helppous ja vaivattomuus Autoliike Lähdemäen kanssa asioidessa on ollut kova juttu.”

Varaa koeajo