opel-grandland
nissan-quashqai
nissan-micra
opel-astra
opel-vivaro
nissan-leaf

RAHOITUS, VAKUUTUS JA LÄHDEMÄKI TURVA LISÄPALVELUT

Rahoituspalvelut

Tarjoamme vaivattoman tavan rahoittaa uuden auton hankinta osamaksurahoituksella, jossa autosi toimii luoton vakuutena. Autoliike Lähdemäki hoitaa rahoituksen hakemisen sinun puolestasi. Autorahoituksen korko on kiinteä koko rahoituskauden ajan. Vaihtoautosi käy useimmissa tapauksissa käsirahasta, joten nykyisen autosi siirtyminen meille vaihtoautoksi, riittää pääsemään käsiksi uuteen autoon.

Osamaksurahoituksen kuukausimaksu on kiinteä, joten se on helppo huomioida oman talouden suunnittelussa. Pisin mahdollinen rahoitusaika on 72 kuukautta. Rahoitusta varten tarvitaan aina rahoituspäätös. Auto toimii lainan vakuutena ja sen omistusoikeus siirtyy sinulle, kun viimeinen lainaerä on maksettu. Lisäksi tarjoamme huoltoleasing- ja rahoitusleasing-sopimuksia.

Vakuutuspalvelut

Autoliike Lähdemäki tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Autokaupan yhteydessä me hoidamme vakuutus- ja rekisteröintiasiat asiakkaidemme puolesta.

Yhteistyökumppanimme osamaksurahoituksessa

• Nordea Rahoitus
• Danske Rahoitus
• Santander Rahoitus

Lähdemäki Turva – 490 €

Käytetyille autoille huoletonta ajoa! Teille ei aiheudu yllätyskustannuksia. LÄHDEMÄKI TURVA on saatavana enintään 8 vuotta vanhoihin / 150.000 km ajettuihin vaihtoautoihin, joissa vaatimukset täyttävä huoltokirja. LÄHDEMÄKI TURVA on voimassa 12 kk / 20.000 km.

nordea-logo
danskebank-logo
santander-logo