KAIKKIEN AUTOMERKKIEN KORJAUKSET JA MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

Auton takuu ja huollot, mitä minun tulisi tietää?

Autoliike Lähdemäellä onnistuu kaikkien automerkkien ja -mallien huolto. Vastoin yleistä uskomusta, EU:n ryhmäpoikkeusasetuksen mukaan auton valmistaja ei saa rajoittaa takuun voimassaoloa, vaikka auton huoltoon ja/tai korjauksiin käytettäisiin muun merkkisiä osia ja/tai auto huollettaisiin muualla kuin valtuutetussa korjaamossa. Sen sijaan edellytetään, että huolto- ja korjaustöissä käytetään laadultaan alkuperäistä vastaavia osia. Tästä johtuen Autoliike Lähdemäen monimerkkihuollossa käytämme autovalmistajan laatuvaatimukset täyttäviä, sekä yllättävän huokeita varaosia ja tarvikkeita. Näin varmistut siitä, että voit tuoda autosi huoltoon lähelle, nopeasti ja luotettavaan hoivaan, riippumatta henkilö- tai pakettiautosi merkistä ja mallista.

Milloin autohuoltoon?

Vaikkei autossasi ilmenisikään huomattavia vikoja, on auto syytä huollattaa vähintään vuosittain. Huoltoa voisi verrata esimerkiksi terveystarkastukseen; vaikka itse tuntisit olevasi terve, saattaa lääkäri havaita tarkastuksen mittarein havaittavissa olevia ongelmia tai niiden riskejä. Yleensä autoja tuodaan meille autonvalmistajan ilmoittamaan määräaikaishuoltoon (esim. 2 vuotta tai 30 000km / 3 vuotta tai 60 000km), öljynvaihtoon tai katsastuksesta saadun vikalistan kanssa. Edellä mainittujen syiden lisäksi auto kannattaa tuoda ripeästi huoltoon, mikäli ohjauksessa, jarruissa, tuulilasissa tai sähkölaitteissa ilmenee epänormaaleja asioita tai tuntumia. Epämääräiset äänet eivät myöskään kuulu viattoman auton toimintaan, joten niihin kannattaa reagoida mieluummin hyvissä ajoin, kuin ongelmaa pitkittäen.

Miksi tuoda auto monimerkkihuoltoon Autoliike Lähdemäelle?

Tosiasia on, että erilaisia autohuoltoja löytyy paljon. Esimerkiksi yllä mainittu, EU:n ryhmäpoikkeusasetus on mahdollistanut monimerkkihuoltojen määrän lisääntymisen kilpailuoikeuksien paranemisen kautta. Meillä Autoliike Lähdemäellä olemme kuitenkin palvelleet pohjalaisia autoilijoita jo puolen vuosisadan verran, joten voimme jämptisti sanoa tuntevamme sekä yleisesti Suomen, että Pohjanmaan autoiluolosuhteet, sekä varaosanvalmistajat. Valmistajien ja jakeluketjujen tuntemuksemme johdosta saamme varaosat autoosi sekä nopeasti, että edullisesti. Lisäksi sijaitsemme lähellä sinua, joten hyödyt paikallisuudestamme monella eri tavalla ja tuet samalla paikallista perheyrittäjyyttä.

puh. 06 3183520

Varaa huoltoaika